Rezarta, femra më e lumtur në botë
3 posters
Faqja 1 e 1
Rezarta, femra më e lumtur në botë
Një nga këngëtaret më seksi dhe më të bukura të shoubizit shqiptar, Rezarta Shkurta, duket se është më e dashuruar se kurrë me bashkëshortin e saj.
Rezarta i ka shprehur publikisht dashurinë së fundmi Ermalit, diçka që ndoshta ia ka thënë edhe privatisht disa herë. Këtë herë kishte vendosur që ta thoshte me zë të lartë, duke zgjedhur pikërisht faqen e saj të “Facebook”.
Rezarta publikoi në një nga statuset e saj se është femra më e lumtur në botë dhe kjo falë bashkëshortit të saj që e quan princ.
“Dua të bërtas më fort, dua e gjithë bota të më dëgjojë… Që unë jam femra më e lumtur në botë, dhe kjo falë një princi me emrin Ermal", ka shkruar Rrezarta.
Rezarta i ka shprehur publikisht dashurinë së fundmi Ermalit, diçka që ndoshta ia ka thënë edhe privatisht disa herë. Këtë herë kishte vendosur që ta thoshte me zë të lartë, duke zgjedhur pikërisht faqen e saj të “Facebook”.
Rezarta publikoi në një nga statuset e saj se është femra më e lumtur në botë dhe kjo falë bashkëshortit të saj që e quan princ.
“Dua të bërtas më fort, dua e gjithë bota të më dëgjojë… Që unë jam femra më e lumtur në botë, dhe kjo falë një princi me emrin Ermal", ka shkruar Rrezarta.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Rezarta, femra më e lumtur në botë
ske pse bertet , mbase kerkon ti tregoj dikujt qe eshte e lumtur celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Re: Rezarta, femra më e lumtur në botë
deshiron qe te shes mesa duket mend kjo zonja ketu