Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Genjen se po vdes nga kanceri – fiton dasmen e endrrave People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Genjen se po vdes nga kanceri – fiton dasmen e endrrave People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genjen se po vdes nga kanceri – fiton dasmen e endrrave

2 posters

Shko poshtë

Genjen se po vdes nga kanceri – fiton dasmen e endrrave Empty Genjen se po vdes nga kanceri – fiton dasmen e endrrave

Mesazh nga Emona Wed 18 Apr 2012 - 9:28

Genjen se po vdes nga kanceri – fiton dasmen e endrrave Thumbnail.php?file=dasma_966259137Ajo është akuzuar për gjashtë vepra penale, duke përfshirë edhe vjedhjen dhe mashtrimin.

Para dy vitesh, Jessica kishte thënë se është në fazën përfundimtare të kancerit të gjakut dhe para se të vdiste dëshironte që të martohej me Michael O'Connell, babanë e vajzës së saj.
Çifti u martua në maj të vitit 2010, morën mijëra dollarë në formë dhuratash dhe shërbime të ndryshme dhe shkuan në muaj të mjaltit në Aruba.
Mirëpo, katër muaj më pas, O'Connell shkoi në redaksinë e gazetës Times Herald Record (ku ishte publikuar me herët tregimi tronditës rreth dëshirës së fundit të Jessicas) dhe e kishte akuzuar atë se ka gënjyer se vuan nga kanceri.
Asokohe, ata u ndanë dhe O'Connell u transferua në Virginia, mirëpo më vonë u pajtuan dhe tash ata kanë edhe një fëmijë tjetër së bashku.
“Ajo është nënë e mirë dhe në fund të fundit, kjo ka rëndësi. Dua që fëmijët e mi të qëndrojnë me nënën e tyre”, ka thënë ai.
Sipas O'Connell, Jessica, e cila është arrestuar javën e kaluar, duhet t’i kthejë dhuratat dhe t’u kërkojë falje të gjithëve, dhe duhet të shkojë te ndonjë psikiatër e jo në burg.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Genjen se po vdes nga kanceri – fiton dasmen e endrrave Empty Re: Genjen se po vdes nga kanceri – fiton dasmen e endrrave

Mesazh nga Anakonda Wed 18 Apr 2012 - 17:31

paska patur fat.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time