Elvana Gjata, me 28 Prill klipin e ri “Gjaku im”
2 posters
Faqja 1 e 1
Elvana Gjata, me 28 Prill klipin e ri “Gjaku im”
Videoklipi i shumë përfolur i këngëtares, Elvana Gjata “Gjaku im”, do të vijë për publikun në 28 prill.
Lajmin e kanë bërë të ditur producentët e studios muzikore, “Threedots”, të cilët kanë pohuar se video do të shfaqet të shtunën për publikun shqiptar. Kënga “Gjaku im” është pjesë e albumit të saj të dytë.
Viti 2011 ishte një vit i sukseseve për Elvanën, pasi këngëtarja triumfoi në “Top Fest 8 “ dhe publikoi albumin e saj të dytë “Afër dhe larg”. Aktualisht Elvana Gjata është duke konkurruar në “Dancing With the Stars”, ku duket se është një nga pretendetet kryesore për ta fituar këtë kompeticion.
Lajmin e kanë bërë të ditur producentët e studios muzikore, “Threedots”, të cilët kanë pohuar se video do të shfaqet të shtunën për publikun shqiptar. Kënga “Gjaku im” është pjesë e albumit të saj të dytë.
Viti 2011 ishte një vit i sukseseve për Elvanën, pasi këngëtarja triumfoi në “Top Fest 8 “ dhe publikoi albumin e saj të dytë “Afër dhe larg”. Aktualisht Elvana Gjata është duke konkurruar në “Dancing With the Stars”, ku duket se është një nga pretendetet kryesore për ta fituar këtë kompeticion.
Re: Elvana Gjata, me 28 Prill klipin e ri “Gjaku im”
suksese mi elvana suksese
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Elvana Gjata sjell klipin “Afër dhe Larg “
» Seksi si Elvana Gjata
» Super videoklip nga Elvana Gjata
» Elvana Gjata - Me Ty (Official Video HD)
» Elvana Gjata: E vërteta e marrëdhënies time me Florin
» Seksi si Elvana Gjata
» Super videoklip nga Elvana Gjata
» Elvana Gjata - Me Ty (Official Video HD)
» Elvana Gjata: E vërteta e marrëdhënies time me Florin
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi