Rita Ora: Kënga e Cheryl Cole mu ofrua mua
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Rita Ora: Kënga e Cheryl Cole mu ofrua mua
Rita Ora ka zbuluar se nuk ka dashur të këndojë këngën që pritet të sillet para publikut tanimë nga Cheryl Cole me titullin “Call My Name”.
Cheryl pritet ta publikojë këngën më 10 qershor por duket se në fillim ajo i ishte ofruar Rita Orës. Kjo e fundit deklaron për median britanike se e ka parë këngën e shkruar nga Calvin Harris se është shumë e orientuar drejt kërcimit.
“E kam dëgjuar këngën Call My Name shumë kohë përpara sepse më është ofruar mua. E refuzova. Jo se nuk e pëlqeva por sepse nuk doja ta këndojë pasi nuk më përshtatet”, tha Rita Ora./knni/
Cheryl pritet ta publikojë këngën më 10 qershor por duket se në fillim ajo i ishte ofruar Rita Orës. Kjo e fundit deklaron për median britanike se e ka parë këngën e shkruar nga Calvin Harris se është shumë e orientuar drejt kërcimit.
“E kam dëgjuar këngën Call My Name shumë kohë përpara sepse më është ofruar mua. E refuzova. Jo se nuk e pëlqeva por sepse nuk doja ta këndojë pasi nuk më përshtatet”, tha Rita Ora./knni/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Rita Ora: Kënga e Cheryl Cole mu ofrua mua
shyqyr bre e me ne fund fitove fame
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ronaldo i dashuruar në Cheryl Cole
» Cheryl Cole, gjithnjë e qeshur
» Cheryl Cole ka dy mijë palë këpucë
» Cheryl Cole: Ndjehem shumë seksi
» Cheryl Cole bukuroshe e vërtetë në një reklamë (Video)
» Cheryl Cole, gjithnjë e qeshur
» Cheryl Cole ka dy mijë palë këpucë
» Cheryl Cole: Ndjehem shumë seksi
» Cheryl Cole bukuroshe e vërtetë në një reklamë (Video)
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi