Pirlo: Lufta për titull, e veçantë
Faqja 1 e 1
Pirlo: Lufta për titull, e veçantë
Mesfushori i Juventusit, Andrea Pirlo, ka pranuar se është ndjenjë e veçantë fakti që Milani është duke luftuar me ekipin e tij për titullin në Serie A, vetëm një vit pasi mesfushori u largua nga San Siro.
“Ne e kemi ditur se do të jetë luftë deri në fund. Sigurisht, pasi kam luajtur për dhjet vjet, ndihem në mënyrë të veçantë. Janë bërë përmirësime ndehsje pas ndeshje, të cilat ngritën besimin tonë”.
“Unë menjëherë jam ndjerë pjesë e këtij ekipi, sepse unë i kam njohur shumë prej bashkëlojtarëve që një kohë të gjatë. Për më shumë, të luash për një ekip të ri vetëm se të shton motivimin”, ka deklaruar Pirlo. /Telegrafi/
“Ne e kemi ditur se do të jetë luftë deri në fund. Sigurisht, pasi kam luajtur për dhjet vjet, ndihem në mënyrë të veçantë. Janë bërë përmirësime ndehsje pas ndeshje, të cilat ngritën besimin tonë”.
“Unë menjëherë jam ndjerë pjesë e këtij ekipi, sepse unë i kam njohur shumë prej bashkëlojtarëve që një kohë të gjatë. Për më shumë, të luash për një ekip të ri vetëm se të shton motivimin”, ka deklaruar Pirlo. /Telegrafi/
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Similar topics
» Hajrush Idrizi - D I T A R- LUFTA, O MËSUES, LUFTA!
» Pirlo: Te Juventusi për të fituar
» Pirlo: Rossi do të ishte i transfer i qëlluar te Juve
» Raikkonen: Mund të garoj për titull
» Flori dhe Elvana, dy albume dhe një titull
» Pirlo: Te Juventusi për të fituar
» Pirlo: Rossi do të ishte i transfer i qëlluar te Juve
» Raikkonen: Mund të garoj për titull
» Flori dhe Elvana, dy albume dhe një titull
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi