Flori dhe Elvana, dy albume dhe një titull
3 posters
Faqja 1 e 1
Flori dhe Elvana, dy albume dhe një titull
Dyshja më e famshme dhe më e suksesshme në tregun muzikor shqiptar, Flori Mumajesi dhe Elvana Gjata, do të publikojnë së shpejti albumet e tyre të fundit.
Dy miqtë kanë menduar t’i promovojnë, si dhe t’i hedhin në treg të dyja albumet në të njëjtën ditë. Nuk dihet ende data e publikimit, por mendohet që do të jetë diku nga fundi i muajit qershor.
Befasia më e madhe e dy albumeve do të jenë titujt e tyre. Më saktë, albumet do të kenë një titull të ndarë në mes. Sipas Bluetooth, titulli do të fillojë në njërin album dhe do të mbetet përgjysmë për të përfunduar në albumin e artistit tjetër.
Nga burime pranë tyre mësohet se albumet përmbajnë këngë që u përkasin rrymave të ndryshme muzikore si R&B, rok, baladë, madje një këngë e albumit të Elvana Gjatës do të përmbajë edhe tinguj gregorianë
Dy miqtë kanë menduar t’i promovojnë, si dhe t’i hedhin në treg të dyja albumet në të njëjtën ditë. Nuk dihet ende data e publikimit, por mendohet që do të jetë diku nga fundi i muajit qershor.
Befasia më e madhe e dy albumeve do të jenë titujt e tyre. Më saktë, albumet do të kenë një titull të ndarë në mes. Sipas Bluetooth, titulli do të fillojë në njërin album dhe do të mbetet përgjysmë për të përfunduar në albumin e artistit tjetër.
Nga burime pranë tyre mësohet se albumet përmbajnë këngë që u përkasin rrymave të ndryshme muzikore si R&B, rok, baladë, madje një këngë e albumit të Elvana Gjatës do të përmbajë edhe tinguj gregorianë
Re: Flori dhe Elvana, dy albume dhe një titull
keng kalamajsh bejn keta
vetem zhurm te jet pa esht e bukur per adoleshentet :1222:
vetem zhurm te jet pa esht e bukur per adoleshentet :1222:
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Re: Flori dhe Elvana, dy albume dhe një titull
ke te drejte,kenge pa lidhje........
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia