Burri perdhunon nusen ne naten e pare te marteses
2 posters
Faqja 1 e 1
Burri perdhunon nusen ne naten e pare te marteses
"Ajo eshte gruaja ime dhe gjithçka eshte e lejueshme", eshte justifikuar britaniku 35-vjeçar
Nje burre nga Britania akuzohet se ka perdhunuar te shoqen, pikerisht ne naten e marteses dhe per kete po perballet me gjyqin. Pas defrimit te tepruar ne dasme, gruaja i kishte thene atij se nuk donte te bente seks, sepse ishte shume e dehur, mirepo i shoqi s'ka pyetur dhe ka vazhduar.
Ai gjithashtu e ka detyruar me zor bashkeshorten 23-vjeçare, per marredhenie seksuale edhe kater here te tjera, gjate marteses 2-vjeçare, perfshi edhe një rast kur ajo ishte ende me plage te qepura, një javë pas lindjes me operacion "çezarian". Mirepo, burri eshte justifikuar duke thene: "Ajo eshte gruaja ime dhe gjithçka eshte e lejueshme".
Per me teper, 35-vjeçari, i cili jeton ne West Cornwall, ka mohuar pesë përdhunime ndaj të njëjtës grua në Bideford, North Devon, midis viteve 2009 dhe 2011. Prokurori i çeshtjes ka bere me dije se çifti kishte pese vjet i lidhur e madje kishin edhe dy femije, perpara se te vendosnin per t'u martuar. Por gjithçka ndryshoi per keq, pikerisht pas berjes zyrtare te kesaj lidhjeje (telegraph)
.
Nje burre nga Britania akuzohet se ka perdhunuar te shoqen, pikerisht ne naten e marteses dhe per kete po perballet me gjyqin. Pas defrimit te tepruar ne dasme, gruaja i kishte thene atij se nuk donte te bente seks, sepse ishte shume e dehur, mirepo i shoqi s'ka pyetur dhe ka vazhduar.
Ai gjithashtu e ka detyruar me zor bashkeshorten 23-vjeçare, per marredhenie seksuale edhe kater here te tjera, gjate marteses 2-vjeçare, perfshi edhe një rast kur ajo ishte ende me plage te qepura, një javë pas lindjes me operacion "çezarian". Mirepo, burri eshte justifikuar duke thene: "Ajo eshte gruaja ime dhe gjithçka eshte e lejueshme".
Per me teper, 35-vjeçari, i cili jeton ne West Cornwall, ka mohuar pesë përdhunime ndaj të njëjtës grua në Bideford, North Devon, midis viteve 2009 dhe 2011. Prokurori i çeshtjes ka bere me dije se çifti kishte pese vjet i lidhur e madje kishin edhe dy femije, perpara se te vendosnin per t'u martuar. Por gjithçka ndryshoi per keq, pikerisht pas berjes zyrtare te kesaj lidhjeje (telegraph)
.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Burri perdhunon nusen ne naten e pare te marteses
e tmerrshme,cjan keta burra kshu si estakojn trurin 24 or on
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ndrikulli prish natën e parë të martesës së Petra Ecclestone
» Natën e martesës e kalojnë në burg
» Viti i parë i martesës është më i palumturi
» Planeti tokë i parë nga hapësira natën
» Vjehrri, vjehrra dhe bashkëshorti rrahin barbarisht nusen 15-vjeçare.
» Natën e martesës e kalojnë në burg
» Viti i parë i martesës është më i palumturi
» Planeti tokë i parë nga hapësira natën
» Vjehrri, vjehrra dhe bashkëshorti rrahin barbarisht nusen 15-vjeçare.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi