Ndrikulli prish natën e parë të martesës së Petra Ecclestone
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Ndrikulli prish natën e parë të martesës së Petra Ecclestone
Petra Ecclestone pas një dasme sikur në përralla, natën e parë me burrin e saj, James nuk e ka kaluar ashtu siç kishte planifikuar, për shkak të dehjes së ndrikullit të tyre, këtë e ka konfirmuar për mediat amerikane, bija e pronarit të Formula 1, Barney Ecclestone.
“James dhe unë ishim duke u përgatitur për të fjetur, kur kam dëgjuar se një i dehur ishte në korridor. Ai ishte ndrikulli ynë i cili hyri në dhomën tonë, u shtri në krevat midis meje dhe burrit tim dhe ne nuk mund të largonim atë për një orë” , tha Petra, e cila kohët e fundit bleu dy qenë në Paris, dhe shpjegoi se me qentë ka në plan të ushtroj rolin e nënës.
“Unë nuk e dija se çfarë do të bëja gjatë pushimit dhe kështu që vendosa për ta qerasur vetveten duke blerë qentë. Tani unë kam shtatë qenë dhe me ta do të trajnohem se si të bëhem nënë. Deri në moshën 30-vjeçare unë dua të lindë së paku tre fëmijë” përfundoi e bija e Barney Ecclestone.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ndrikulli prish natën e parë të martesës së Petra Ecclestone
ka pas inat dhe esht ndjere xheloze se qenka shum e bukur prandaj
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Burri perdhunon nusen ne naten e pare te marteses
» Mel Gibson e Petra Ecclestone, 250 mijë dollarë për një shampanjë
» Natën e martesës e kalojnë në burg
» Milionerja Tamara Ecclestone nuk ndalet
» Planeti tokë i parë nga hapësira natën
» Mel Gibson e Petra Ecclestone, 250 mijë dollarë për një shampanjë
» Natën e martesës e kalojnë në burg
» Milionerja Tamara Ecclestone nuk ndalet
» Planeti tokë i parë nga hapësira natën
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi