Çfarë ju ka mësuar Filozofia?
2 posters
Faqja 1 e 1
Filozofia është studimi i mendimit human...deri ku mund të arrij: limitet e tij.
Një person për mua shumë i dashur, mësues dhe njeri me botë dhe me shpirt të madh, thoshte se filozofia, nëna e të gjithë dijes është thelbësore sepse rrit gradën tonë të humanizmit. çfarë na bën njerëz, cfarë na dikton e ndryshon nga kafshët e egra se jo dashuria për dijen dhe mrekullia e vazhdueshme përballë saj?!
Filozofia më ka mësuar të jetoj me zgjuarsi..edhe për këtë vlen,..më ka mësuar të jetoj mirë.Filozofia është dashuria për jetën.
Filozofia është studimi i mendimit human...deri ku mund të arrij: limitet e tij.
Një person për mua shumë i dashur, mësues dhe njeri me botë dhe me shpirt të madh, thoshte se filozofia, nëna e të gjithë dijes është thelbësore sepse rrit gradën tonë të humanizmit. çfarë na bën njerëz, cfarë na dikton e ndryshon nga kafshët e egra se jo dashuria për dijen dhe mrekullia e vazhdueshme përballë saj?!
Filozofia më ka mësuar të jetoj me zgjuarsi..edhe për këtë vlen,..më ka mësuar të jetoj mirë.Filozofia është dashuria për jetën.
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Çfarë ju ka mësuar Filozofia?
Mka msu shum gjona;po ce do se smbaj mend asgjo
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Përse i duhet filozofia shoqërisë?
» Cfare u ka mesuar emigrimi,gjate kohese qe jeni bere emigrant/e?
» Çfarë duhet që të përjetosh intimitet të vërtetë me dikë? Çfarë është dashuria? Çfarë është intimiteti?
» C'eshte filozofia
» filozofia tao dhe sekretet seksuale
» Cfare u ka mesuar emigrimi,gjate kohese qe jeni bere emigrant/e?
» Çfarë duhet që të përjetosh intimitet të vërtetë me dikë? Çfarë është dashuria? Çfarë është intimiteti?
» C'eshte filozofia
» filozofia tao dhe sekretet seksuale
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi