Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Sa më e bukur partnerja, aq më impotent partneri People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Sa më e bukur partnerja, aq më impotent partneri People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sa më e bukur partnerja, aq më impotent partneri

Shko poshtë

Sa më e bukur partnerja, aq më impotent partneri Empty Sa më e bukur partnerja, aq më impotent partneri

Mesazh nga An0nim Wed 9 May 2012 - 8:55

Sa më e bukur partnerja, aq më impotent partneri.

Tani këtë e konfirmon edhe shkenca. Duke e shpjeguar me faktin se sa më të bukur ta ketë partneren, aq më në presion gjendet një mashkull. Duke pësuar kështu një ankth të madh para aktit seksual, se a do jetë në gjendje ta meritojë bukurinë e partneres së tij.

E gjithë kjo situatë, rrezikon që ai të ndihet vërtet një impotent para saj ...

[You must be registered and logged in to see this image.]
Një studim, i kryer nga shkencëtarët e Universitetit Radboud, në Holandë, dhe botuar në "Archives of Sexual Behaviour", ka arritur në këto përfundime, pasi ka përdorur testin Stroop, një mjet që vlerëson nivelin e përqendrimit te meshkujt.

"Është një test klasik i psiko-metrisë", thotë prof. Emmanuel A. Jannini, Sekretari i Përgjithshëm i Shoqatës Italiane të Endokrinologjisë, i zhvilluar në vitin 1935 nga John Ridley Stroop.

Ai tregoi se prania e një vajze të bukur, ka ulur në mënyrë dramatike rezultatin e akteve seksuale të meshkujve të përfshirë në studim, në këtë rast një grup i studentëve të universitetit.

Studimi gjithashtu, pohoi se hormonet e stresit mund të jenë konfuze për disa, ndërsa te të tjerë pengojnë përgjigjet seksuale ndaj partnereve në shtrat.

An0nim
An0nim
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Sarande
Postime Postime : 2383
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha Mosha : 34

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics