Tronditëse! Makina hedh në ajër 18 vjecarin (Video)
2 posters
Faqja 1 e 1
Tronditëse! Makina hedh në ajër 18 vjecarin (Video)
Victor Jerez eshte vetem 18 vjec, protagonist kryesor ne kete video rrenqethese…aksidenti.
Bashkemoshtari i tij Tornubari Gbaraba, as qe e kishte menduar kete moment dramatik ne pamje te pare, teksa ngiste makinen e tij me shpejtesi dhe pavemndjen e duhur.
Ne mbremje, Victor dhe shoke te tij po ecnin pergjate nje rruge ne Nju Jork, ndersa nje makine vjen me shpejtesi, duke fluturuar ne ajer vetem Victor, i cili pas ketij aksidenti, fatmiresisht eshte gjalle.
Ai u mjekua per lendime te lehta ne spital dhe doli prej andej disa ore me vone.
Tornubari Gbaraba, drejtuesi i mjetit qe shkaktoi aksidentin, eshte arrestuar vetem disa minuta pas ngjarjes se rende, ndersa do te pergjigjet tashme perpara Gjykates.
Për më shumë klikoni linkun më poshtë ->
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/news/4306026/CCTV-Terrifying-hit-and-run.html#ooid=dnYmluNDqW-h30AHihrcaPhA3mSRc95B
Bashkemoshtari i tij Tornubari Gbaraba, as qe e kishte menduar kete moment dramatik ne pamje te pare, teksa ngiste makinen e tij me shpejtesi dhe pavemndjen e duhur.
Ne mbremje, Victor dhe shoke te tij po ecnin pergjate nje rruge ne Nju Jork, ndersa nje makine vjen me shpejtesi, duke fluturuar ne ajer vetem Victor, i cili pas ketij aksidenti, fatmiresisht eshte gjalle.
Ai u mjekua per lendime te lehta ne spital dhe doli prej andej disa ore me vone.
Tornubari Gbaraba, drejtuesi i mjetit qe shkaktoi aksidentin, eshte arrestuar vetem disa minuta pas ngjarjes se rende, ndersa do te pergjigjet tashme perpara Gjykates.
Për më shumë klikoni linkun më poshtë ->
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/news/4306026/CCTV-Terrifying-hit-and-run.html#ooid=dnYmluNDqW-h30AHihrcaPhA3mSRc95B
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Tronditëse! Makina hedh në ajër 18 vjecarin (Video)
E tmerrshme;por shyqyr zotit qe paska shpetuar
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» 35 vjeçari rreh barbarisht 16 vjeçarin (VIDEO)
» Turqi, fëmijët bien nga makina, video shokuese
» Dalin në shitje pantallonat me ajër të kondicionuar
» Pesëvjeçari theu rekordin e “pompave në ajër”
» Merimanga me ajër të ngjeshur kundër tërmeteve dhe minave
» Turqi, fëmijët bien nga makina, video shokuese
» Dalin në shitje pantallonat me ajër të kondicionuar
» Pesëvjeçari theu rekordin e “pompave në ajër”
» Merimanga me ajër të ngjeshur kundër tërmeteve dhe minave
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi