Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
LDK heshtë për atentatorin e Rugovës   People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
LDK heshtë për atentatorin e Rugovës   People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LDK heshtë për atentatorin e Rugovës

Shko poshtë

LDK heshtë për atentatorin e Rugovës   Empty LDK heshtë për atentatorin e Rugovës

Mesazh nga Alberti Sat 12 May 2012 - 4:02

LDK heshtë për atentatorin e Rugovës

Ka disa ditë që gazeta Express publikoi prononcimin e dëshmitarit Agim Hoti, që pretendon se ishte autor i një atentati të dështuar ndaj ish-Presidentit Ibrahim Rugova. Por, LDK-ja, partia që e krijoi ai, ende nuk ka reaguar.
Kosova Sot ka provuar që të marr një përgjigje nga deputetja e LDK-së, Vjosa Osmani, mbi arsyet e heshtjes së LDK-së, por ajo nuk ka pasur një përgjigje.

“Nuk e di çfarë të them, por besoj që Kryesia e LDK-së do të takohet shumë shpejt për të gjitha këto”, ka thënë Osmani.

Të zëshëm kanë qenë ish presidenti Fatmir Sejdiu e Astrit Haraçia. Derisa Sejdiu ka thënë që duhet të zbardhen të vrasjet dhe përpjekjet për vrasje të ndodhura pas luftës, Haraçia - tash anëtar I Listës “Ibrahim Rugpova” - ka akuzuar njerëzit e ish-partisë se po e përdorin figurën e Rugovës vetëm për përfitime personale.

Për dallim nga LDK-ja, misioni EULEX nuk ka ka ndenjur. Një zëdhënës I këtij misioni ka thënë se EULEX-i është duke vlerësuar deklaratat e Agim Hotit dhe veprimet e mëtejshme do të varen nga rezultati i vlerësimeve të kësaj deklarate. /Telegrafi/

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi