Thjeshtësi!?!?
3 posters
Faqja 1 e 1
Thjeshtësi!?!?
Ne te shumten e rasteve e quajne modesti por une e therras thjeshtesi. Kur e analizoj faktin se po te mos egzistone thjeshtesia nuk do behej fjale per madheshtine, ateher e kuptoj se sa i rendesishem eshte ky virtyt.
Nga te gjitha virtytet tjera ( te cilat i kemi me bollek si popull), mendoj se thjeshtesia na mungon. Ne jo rralle thjeshtesine e kuptojme edhe si dobesi. Cfare mendoni ju per thjeshtesine ? Si e kuptoni ju ate dhe si e rrezatoni ne ambientet ku jetoni? A eshte virtyt i cili i mungon popullit tone dhe cfare pasojash na ka sjelle ne kohe?
A duhet qe ne ti kthehemi thjeshtesise ( te jetojme me te )?
Diskutim sa me te thjeshte, ju lutem!
Nga te gjitha virtytet tjera ( te cilat i kemi me bollek si popull), mendoj se thjeshtesia na mungon. Ne jo rralle thjeshtesine e kuptojme edhe si dobesi. Cfare mendoni ju per thjeshtesine ? Si e kuptoni ju ate dhe si e rrezatoni ne ambientet ku jetoni? A eshte virtyt i cili i mungon popullit tone dhe cfare pasojash na ka sjelle ne kohe?
A duhet qe ne ti kthehemi thjeshtesise ( te jetojme me te )?
Diskutim sa me te thjeshte, ju lutem!
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Thjeshtësi!?!?
Un mendoj thjeshtesin,gjenden shpirterore te nje personi(i cili mundohet te ndihet mire ne ambiente te ndryshme;edhe nese nuk ndhet mire me njerezit qe ka pranesia)thjeshtesia eshte nje an pozitive e nje njeriu mendoj une.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Re: Thjeshtësi!?!?
Eshte nje nga virtytet e mia qe me karakterizon ngado qe jam...
Dhe eshte nje nga gjerat qe vleresoj tek te tjeret...
Me pelqejne njerezit e thjeshte dhe urrej tangerlliksat
Dhe eshte nje nga gjerat qe vleresoj tek te tjeret...
Me pelqejne njerezit e thjeshte dhe urrej tangerlliksat
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi