Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Në fjalëkryq fshehet një kod për vrasje People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Në fjalëkryq fshehet një kod për vrasje People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Në fjalëkryq fshehet një kod për vrasje

2 posters

Shko poshtë

Në fjalëkryq fshehet një kod për vrasje Empty Në fjalëkryq fshehet një kod për vrasje

Mesazh nga Emona Sun 13 May 2012 - 10:11

Neptali është akuzuar nga një gazetar i televizionit shtetëror se në fjalëkryqin e tij ka përfshirë fjalët “vrasje” dhe “Adan”.Segovia, që merret me përgatitjen e fjalëkryqeve në një gazetë në Venezuelë, është marrë në pyetje nga shërbimet sekrete pasi dyshohet se në një nga fjalëkryqet e tij ka fshehur një kod për vrasje.

Sipas gazetarit pro-qeveritar, ai synon që të vritet Adan Chavez, që është vëllai i Hugo Chavez, dhe që shihet gjerësisht si pasuesi i tij.

Adan është guvernator i shtetit Barinas. Hugo Chavez po lufton me kancerin, por edhe pse duket optimist, ka të dhëna se sëmundja është më e keqe nga sa thuhet zyrtarisht.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Në fjalëkryq fshehet një kod për vrasje Empty Re: Në fjalëkryq fshehet një kod për vrasje

Mesazh nga Anakonda Sun 13 May 2012 - 16:53

Sa te zgjuar jan keta njerez qe i bejn keta pune.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye