Stresi- Martesa/bashkëjetesa - Te jetuarit vetëm.
5 posters
Faqja 1 e 1
Stresi- Martesa/bashkëjetesa - Te jetuarit vetëm.
Martesa eshte e dobishme si per femren dhe per mashkullin edhe pse ne fakt me shume perfiton mashkulli se femra.
Meshkujt kot qahen e ankohen, por duhet t'ja dine per nder gruas. Gruaja nga natyra eshte shume perkushtuese, suportive ndaj burrit e femijeve. Burri ne pergjithesi eshte nga natyra me i terhequr dhe kur vjen puna tek kujdesi ndaj vetes. Eshte ajo qe e shtyn te mbaje diet, drejt nje lifestyle me te shendetshme. Eshte ajo qe e shtyn te vizitohet. meshkujt ne pergjithesi e shikojne vizitat ne spital i shikojne si sjellje e sexit te dobet, u duket sikur nuk jane ''meshkuj te vertete'' nese ngelen spitaleve. Ndersa beqaret ja varin me shume shendetit, dietes.
Jo me kot thuhet. "Femra semuret me shume, meshkujt vdesin me shpejt" Vet menyra e jeteses jo te shendetshme qe ata zgjedhin con qe te rrojne me pak se femrat.
Meshkujt e martuar vuajne me pak nga stresi se meshkujt beqare. Kjo vlen dhe per femren. Gjithmone kur kemi te bejme me nje martese ku dy patneret ndihmojne e kontribojne ne familje. Ne te kundert ka efekte shume negative ne shendetin mendor sidomos per femrat. Ne nje martese ku ka abuzim fizik, sexual e psikologjik atehere femra eshte me e prirur te vuaje nga semundjet mendore, stresi, depresioni, ankthi, fobia, etj.
Gjithashtu meshkujt e martuar stresohen me pak, kur humbasin nje pune dhe kane partneren qe mund ti supportoje ekonomikisht dhe emocionalisht. Po ashtu e njejta gje vlen dhe per femren. Nenat single kalojne me shume stress se ato te martuarat.
Keshtu meshkuj martohuni nese doni te keni nje shendet me te mire dhe te jetoni gjate.
Meshkujt kot qahen e ankohen, por duhet t'ja dine per nder gruas. Gruaja nga natyra eshte shume perkushtuese, suportive ndaj burrit e femijeve. Burri ne pergjithesi eshte nga natyra me i terhequr dhe kur vjen puna tek kujdesi ndaj vetes. Eshte ajo qe e shtyn te mbaje diet, drejt nje lifestyle me te shendetshme. Eshte ajo qe e shtyn te vizitohet. meshkujt ne pergjithesi e shikojne vizitat ne spital i shikojne si sjellje e sexit te dobet, u duket sikur nuk jane ''meshkuj te vertete'' nese ngelen spitaleve. Ndersa beqaret ja varin me shume shendetit, dietes.
Jo me kot thuhet. "Femra semuret me shume, meshkujt vdesin me shpejt" Vet menyra e jeteses jo te shendetshme qe ata zgjedhin con qe te rrojne me pak se femrat.
Meshkujt e martuar vuajne me pak nga stresi se meshkujt beqare. Kjo vlen dhe per femren. Gjithmone kur kemi te bejme me nje martese ku dy patneret ndihmojne e kontribojne ne familje. Ne te kundert ka efekte shume negative ne shendetin mendor sidomos per femrat. Ne nje martese ku ka abuzim fizik, sexual e psikologjik atehere femra eshte me e prirur te vuaje nga semundjet mendore, stresi, depresioni, ankthi, fobia, etj.
Gjithashtu meshkujt e martuar stresohen me pak, kur humbasin nje pune dhe kane partneren qe mund ti supportoje ekonomikisht dhe emocionalisht. Po ashtu e njejta gje vlen dhe per femren. Nenat single kalojne me shume stress se ato te martuarat.
Keshtu meshkuj martohuni nese doni te keni nje shendet me te mire dhe te jetoni gjate.
Re: Stresi- Martesa/bashkëjetesa - Te jetuarit vetëm.
epo martesa edhe stress eshte edhe qejf esht;cdo gje ka anet e mira dhe te keqijat e saj;e mir esht qe do krijosh familjen tende;e keqja esht se do durosh burrin,vjehrren,vjehrrrin,kuneterit e kunatat(ec e martohu atehere).
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
e sinqerta shkruajti:epo martesa edhe stress eshte edhe qejf esht;cdo gje ka anet e mira dhe te keqijat e saj;e mir esht qe do krijosh familjen tende;e keqja esht se do durosh burrin,vjehrren,vjehrrrin,kuneterit e kunatat(ec e martohu atehere).
Hahahahahahahahaaa pse e ke keq eeee..me mire beqare....
Puna eshte qe martesa pak a shume eshte llogari...nese te del mire martohu...nese jo...me mire ashtu si jeni po pa femije...
Pastaj koha e vjehrres e kunatave ka ik, gjithsekush ne shpine e vet.
Une kam nji cun...dhe zot shyqyr qe i kam kushtet qe te kete shtepine e vet para se te martohet...jo per mua po per rehatine e ciftit...
Pastaj ta mendosh holle holle...me mire bashkjetese...me t'pame e me t'bome pastaj.
Po patet lek me ble shpi....e me perballu kalamajte, martohuni..
Kam qene beqare, me ka pelqy aq sa kam nejt beqo, kam shiju jeten shoqerine shkollen etj sa mos mem ngel gjo merak. ..bashkejtesen se sdi ca eshte ajo.
Martesa ah sa e embel zot o zot, ndjehesh e plotesuar shpirterisht.
Ja u keshilloj
Ja u keshilloj
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Єямєℓiиdå shkruajti:Kam qene beqare, me ka pelqy aq sa kam nejt beqo, kam shiju jeten shoqerine shkollen etj sa mos mem ngel gjo merak. ..bashkejtesen se sdi ca eshte ajo.
Ja u keshilloj
Prit mi se je ke pjesa mjaltit akoma mos jep keshilla para kohe
Ashtu e pac gjithe jeten mooooj
Kur kam qene i fejuar vallai mu shkurtu liria ... plus qe gruja sme fliste shqip plus qe ishte ne shqiperi dhe mezi merrej vesh me te shpise pah me pat ik truri ca vjet por pastaj kaloi...u ndame
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Ti mund te japesh pergjigjen me te sakte ne fakt...
Epo kur je beqar do te martohesh...te kem familje thua e te mos me zere pleqeria vetem,..kur martohesh thua..ah te isha beqar do kisha kursyer kushedi sa halle e probleme...nuk i gjendet dermani kesaj pune.
Epo kur je beqar do te martohesh...te kem familje thua e te mos me zere pleqeria vetem,..kur martohesh thua..ah te isha beqar do kisha kursyer kushedi sa halle e probleme...nuk i gjendet dermani kesaj pune.
mua mome sme intereson ns martohem apo bashkjetoj rendesi ka qe mos te vdes i vetmuar
cdo gje e bukur ka te keqen e saj por flm qe jane te dyja qe te harrohet njera
nje muaj stress nje perqafim nga e dashura jote apo gruaja kalon cdo gje ne balance qetesi relax...femra a si droge e ke afer te qeteson nuk e ke te ik truri kur ke nevoje per te
pse ju ka fal zoti me kaq opsione te medha
cdo gje e bukur ka te keqen e saj por flm qe jane te dyja qe te harrohet njera
nje muaj stress nje perqafim nga e dashura jote apo gruaja kalon cdo gje ne balance qetesi relax...femra a si droge e ke afer te qeteson nuk e ke te ik truri kur ke nevoje per te
pse ju ka fal zoti me kaq opsione te medha
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Sepse jemi hyjnore por qe nuk dine te na vleresojne per aq sa jemi ( e thash ne pergjithesi kte)
Ariel shkruajti:Єямєℓiиdå shkruajti:Kam qene beqare, me ka pelqy aq sa kam nejt beqo, kam shiju jeten shoqerine shkollen etj sa mos mem ngel gjo merak. ..bashkejtesen se sdi ca eshte ajo.
Ja u keshilloj
Prit mi se je ke pjesa mjaltit akoma mos jep keshilla para kohe
Ashtu e pac gjithe jeten mooooj
Amin ishalla une & ti. ..zdu gjo tj
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Similar topics
» Martesa apo bashkëjetesa ?
» Mendoni qe ka ndryshim bashkejetesa nga martesa?
» Bashkejetesa apo martesa, cila e permireson me shume shendetin?
» Stresi: Armën nuk e mbaja për ta përdorur, por vetëm për t’u dukur
» Arti i të jetuarit
» Mendoni qe ka ndryshim bashkejetesa nga martesa?
» Bashkejetesa apo martesa, cila e permireson me shume shendetin?
» Stresi: Armën nuk e mbaja për ta përdorur, por vetëm për t’u dukur
» Arti i të jetuarit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi