Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Transformimi i Matthew Fox People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Transformimi i Matthew Fox People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Transformimi i Matthew Fox

2 posters

Shko poshtë

Transformimi i Matthew Fox Empty Transformimi i Matthew Fox

Mesazh nga Emona Sun 27 May 2012 - 10:57

Transformimi i Matthew Fox AD_showbizzzzzTransformimi_i_Matthew_Fox.

Fansat e Matthew Fox mund të mos u besojnë syve. Në filmin e ri me titull “Alex Cross”, ylli i serialit “Lost” interpreton një vrasës të pamëshirshëm dhe ekspert të arteve marciale, që vret gruan e një detektivi të policisë së Uashingtonit.

Me pak fjalë, është një personazh i keq. Por ajo që është edhe më keq është se Fox i është përshtatur fare mirë rolit duke bërë një transformi rrënjësor të fizikut të tij.

Nga fiziku normal me të cilin shfaqej në serialin e suksesshëm, këtë herë ai del me një trup të kthyer të tërin në muskuj, përmes një pune të gjatë e të lodhshme në palestër.

Në faqe të ndryshme të internetit ka qarkulluar në ditët e fundit fotoja e Fox që ndeshet trup me trup në një kafaz dyluftimesh, duke shtrënguar dhëmbët dhe duke nxjerrë në pah muskujt.

Ndoshta roli në fjalë është më i përshtatshëm për aktorin, që ndryshe nga sa luan në “Lost”, në jetën reale është aq rebel, saqë më 7 maj u arrestua në Oregon nën dyshimin e drejtimit të automjetit në gjendje të dehur.

Ndërsa në gusht të vitit 2011 ai u akuzua se kishte goditur me grushta shoferen e një autobusi, pasi iu ndalua të hipte në një autobus privat në Ohajo.

Filmi i ri “Alex Cross”, bazuar në një nga romanet e shkrimtarit James Patterson, është me regji të Rob Cohen dhe në të interpretojnë aktorë të njohur si Giancarlo Esposito, Jean Reno, Edward Burns dhe Cicely Tyson.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Transformimi i Matthew Fox Empty Re: Transformimi i Matthew Fox

Mesazh nga Anakonda Wed 30 May 2012 - 18:06

kock e lekure qenbka,edhe damaret i paskan dale ketij ketu
Anakonda
Anakonda