Gjyshja 66-vjeçare gjen “toyboy”: Ia kisha premtuar burrit....
4 posters
Faqja 1 e 1
Gjyshja 66-vjeçare gjen “toyboy”: Ia kisha premtuar burrit....
Joan Loyd eshte lidhur me 28-vjeçarin Phil Absolom, pas amanetit të të shoqit.
Një gjyshe 66-vjeçare ka gjetur dashurinë me një djalosh 38 vjet më të vogël, pasi ia kishte premtuar burrit të saj të vdekur në 2010-n. Joana Loyd është lidhur me Phil Absolom, 28 vjeç dhe jetojnë të dy në shtëpinë, që gruaja kishte me bashkëshortin e saj të ndjerë. Për më tepër, në tentativën për të qenë sa më moderne, ish-modelja ka shpenzuar edhe 4250 sterlina nga kursimet e sj, per të zmadhurar gjoksin.
Kurioz është fakti se Phil 28-vjeçar pati shikuar fotot e saj në Facebook dhe kështu nisi kontaktet me atë që praktikisht duhet të ishte gjyshja e tij. Pas javëve me mesazhe e telefonata, Joana vendosi te takohet me ish-fotografin dhe duket se ka pasur menjëherë një afrimitet kimik. E ja që tani, nëna e katër bijëve, gjyshja e 13 nipërve dhe stërgjyshja e 7 fëmijëve, deklaron se djaloshi i ka dhënë një hov të ri për jetën: "Pas vdekjes së tim shoqi, ai më tha të bëja gjoksin, që nuk ishte aq i mirë sa duhet, si dhe të gjeja një të dashur të ri në moshë. Tani, unë e di që ai do të ndihet krenar për mua".Burimi:ikub
Një gjyshe 66-vjeçare ka gjetur dashurinë me një djalosh 38 vjet më të vogël, pasi ia kishte premtuar burrit të saj të vdekur në 2010-n. Joana Loyd është lidhur me Phil Absolom, 28 vjeç dhe jetojnë të dy në shtëpinë, që gruaja kishte me bashkëshortin e saj të ndjerë. Për më tepër, në tentativën për të qenë sa më moderne, ish-modelja ka shpenzuar edhe 4250 sterlina nga kursimet e sj, per të zmadhurar gjoksin.
Kurioz është fakti se Phil 28-vjeçar pati shikuar fotot e saj në Facebook dhe kështu nisi kontaktet me atë që praktikisht duhet të ishte gjyshja e tij. Pas javëve me mesazhe e telefonata, Joana vendosi te takohet me ish-fotografin dhe duket se ka pasur menjëherë një afrimitet kimik. E ja që tani, nëna e katër bijëve, gjyshja e 13 nipërve dhe stërgjyshja e 7 fëmijëve, deklaron se djaloshi i ka dhënë një hov të ri për jetën: "Pas vdekjes së tim shoqi, ai më tha të bëja gjoksin, që nuk ishte aq i mirë sa duhet, si dhe të gjeja një të dashur të ri në moshë. Tani, unë e di që ai do të ndihet krenar për mua".Burimi:ikub
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Gjyshja 66-vjeçare gjen “toyboy”: Ia kisha premtuar burrit....
E kush e degjoi qe ja ka thene burri hahahahahaha
Hahaha si i thone plake plake po ncjerr flake
e mbanka veten gjyshja e mbanka
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gjyshja dashurohet me nipin e saj.
» Gjyshja me e re ne Europe 29 vjeçe!
» Gruaja 107-vjeçare në kërkim të burrit të saj të 23-të.
» Gjyshja e klubeve të natës
» E pabesueshme, gjyshja dashurohet me nipin
» Gjyshja me e re ne Europe 29 vjeçe!
» Gruaja 107-vjeçare në kërkim të burrit të saj të 23-të.
» Gjyshja e klubeve të natës
» E pabesueshme, gjyshja dashurohet me nipin
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi