Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kush mendoni se do fitoje Euro 2012? - Faqe 5 People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kush mendoni se do fitoje Euro 2012? - Faqe 5 People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kush mendoni se do fitoje Euro 2012?

+15
Alberti
Space
Ariel
Leo_uk
WebMaster
Maksi
Anakonda
An0nim
LaDescarada
Shkembi
Emona
Arabela
BlEro25
Medina
Єямєℓiиdå
19 posters

Faqja 5 e 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Shko poshtë

Kush mendoni se do fitoje Euro 2012? - Faqe 5 Empty Kush mendoni se do fitoje Euro 2012?

Mesazh nga Єямєℓiиdå Sun 10 Jun 2012 - 4:25

First topic message reminder :

Na jepni mendimet tuaja..kush mendoni se do fitoj kete vit Ne Euro 2012.

Une per veti jam me Gjermonin..gjithmone kam qene.Kush mendoni se do fitoje Euro 2012? - Faqe 5 4004368385
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kush mendoni se do fitoje Euro 2012? - Faqe 5 Empty Re: Kush mendoni se do fitoje Euro 2012?

Mesazh nga Leo_uk Sun 1 Jul 2012 - 10:37

Єямєℓiиdå shkruajti:
Leo_uk shkruajti:
Єямєℓiиdå shkruajti:Ju prishen baluket BalotelitKush mendoni se do fitoje Euro 2012? - Faqe 5 3189159776

Po ti c'pate perse bene ofendime personale? Kush mendoni se do fitoje Euro 2012? - Faqe 5 3189159776

Sorry nuk e dijta qe e kemi anetar ne forum BalonKush mendoni se do fitoje Euro 2012? - Faqe 5 3189159776

Nuk ke Balon. por ke rob me baluke.. Kush mendoni se do fitoje Euro 2012? - Faqe 5 1865658954
Leo_uk
Leo_uk
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5977
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha Mosha : 46

Kush mendoni se do fitoje Euro 2012? - Faqe 5 Empty Re: Kush mendoni se do fitoje Euro 2012?

Mesazh nga Free spirit Sun 1 Jul 2012 - 10:40

nuk i kisha shpresat tek baloteli un emona se ai me te vert eshte lojtar i fuqishem fizikisht po ama shperdoron sh raste te mira. disa her madje ka nguruar te godase.
sot italia kishte nje mbrojtje pak te corientuar, doli Giorgio Chiellini i demtuar, casano prap keshtu ndersa motta i sapofutur pati problem,.
nuk ishte fati me ta sot
Free spirit
Free spirit
Princeshë
Princeshë

Vendbanimi Vendbanimi : In my world
Postime Postime : 4803
Anëtarësuar Anëtarësuar : 27/08/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga Free spirit Sun 1 Jul 2012 - 10:42

Leo_uk shkruajti:Ne fakt Spanja nuk me ka pelqyher kte evropian, por sot luajten dhe Italia s'kishte fuqi.. u dorezuan!

Keq na vjen per Free se e kemi tonen... por si tha ai " mi dispiace moj e kozmait.. por kupen e moren spanjollet.."
te drejt ke leo
x mendimin tim spanja nuk e meritonte kete her, nuk ka luajt mir gjith europianin , mezi eshte kualifikuar me panalltite kunder portugalise qe i ben x uje te ftoht por cti besh
Free spirit
Free spirit
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Emona Sun 1 Jul 2012 - 10:57

Free spirit shkruajti:nuk i kisha shpresat tek baloteli un emona se ai me te vert eshte lojtar i fuqishem fizikisht po ama shperdoron sh raste te mira. disa her madje ka nguruar te godase.
sot italia kishte nje mbrojtje pak te corientuar, doli Giorgio Chiellini i demtuar, casano prap keshtu ndersa motta i sapofutur pati problem,.
nuk ishte fati me ta sot

Qeshtje fati eshte loja...x ndodhi e njejta gje qe na ndodhi neve ate mbremje ju kishte humb ekulibri ne loje sonte italjanve...sikur gjermanet ate nate ter Kampjonati ben loje te shkelqyer kur erdhi rasti e leshuan lojen u dorzuan si Italia sonte e dorzoj lojen me golen e dyte qe dha spanja..

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mesazh nga Free spirit Sun 1 Jul 2012 - 11:01

pothuajse e njejta gje ndodhi
un jam tifoze e zjarrt me italine, kam qen qe e vogel dhe gjithmon me te do jem, edhe sikur te humbi, edhe sikur te fitoj, por duke par lojen e skuadrave ne kampionat, nuk e meritonte spanje. dhe gjermania lujti nje loje sh te bukur. ose italia ose gjermania doja ta fitonte sepse kan shpirt gare dhe luaj loje te bukur
Free spirit
Free spirit
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Emona Sun 1 Jul 2012 - 11:04

Po pra..edhe un jam Tifoze e gjermanise me vite..nuk e kam nderru asnjehre skuadren edhe pse skan arrite te fitojn keto vitet e fundit..me pelqejn se bejn loje te mire luajn me shpirte i japin fryme dhe ngjyre lojes...x..ka lezet kshtu po cti besh Fati i shoqerone nganjhere disa skuadraaaa.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mesazh nga Free spirit Sun 1 Jul 2012 - 11:05

po kur jan ber me spanjen dhe ca mi, qe kur fitoi europianin ne 2008 qe filloi kjo spanja mania se me parpara as qe ja hidhnin syt si sduader po njs
Free spirit
Free spirit
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Faqja 5 e 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi