Bukuroshja e fjetur, bie në gjumë e zgjohet pas dy muajsh
2 posters
Faqja 1 e 1
Bukuroshja e fjetur, bie në gjumë e zgjohet pas dy muajsh
Telford - Bukuroshja e fjetur mund të mos jetë më një përrallë, pasi kjo vajzë që shihni në foto ka rënë në gjumë në muajin prill e është zgjuar dy muaj më pas. 'Gjumashja' Stacey Comeford, 15 vjeç vuan nga një çrregullim i rrallë neurologjik, i cili bën që ajo të bjerë në gjumë për muaj me radhë.
Në këtë të fundit ajo humbi 9 provime që duhet të jepte në shkollë. Stacey nga Telford, Shropshire është vetëm një nga 1 mijë persona që vuajnë nga sindroma Kleine Levin, apo sindroma e Bukuroshes së fjetur, transmeton as.
15-vjeçarja e cila shpreson t'i kthehet shkollë part-time, zbulon se nuk ndihet mirë nga kjo gjendje e saj. "Kam humbur 9 provime dhe festën e ditëlindjes sime në muajin nëntor. Është më e lehtë kur njerëzit e dinë se çfarë është. Është më e lehtë t'ua shpjegoj, sepse më parë nuk më besonin dhe kjo ishte gjëja më e vështirë",-tha ajo.
Nëna e saj, Bernie 53-vjeç thotë se gjendja e saj nuk ka asnjë shenjë paralajmëruese. "Njëherë e gjeta tek flinte në dyshemenë e kuzhinës. Kur zgjohet, i duket sikur ka fjetur si gjithë njerëzit normalë e kujton se është dita 'e nesërme'",-u shpreh ajo./info globi/
Në këtë të fundit ajo humbi 9 provime që duhet të jepte në shkollë. Stacey nga Telford, Shropshire është vetëm një nga 1 mijë persona që vuajnë nga sindroma Kleine Levin, apo sindroma e Bukuroshes së fjetur, transmeton as.
15-vjeçarja e cila shpreson t'i kthehet shkollë part-time, zbulon se nuk ndihet mirë nga kjo gjendje e saj. "Kam humbur 9 provime dhe festën e ditëlindjes sime në muajin nëntor. Është më e lehtë kur njerëzit e dinë se çfarë është. Është më e lehtë t'ua shpjegoj, sepse më parë nuk më besonin dhe kjo ishte gjëja më e vështirë",-tha ajo.
Nëna e saj, Bernie 53-vjeç thotë se gjendja e saj nuk ka asnjë shenjë paralajmëruese. "Njëherë e gjeta tek flinte në dyshemenë e kuzhinës. Kur zgjohet, i duket sikur ka fjetur si gjithë njerëzit normalë e kujton se është dita 'e nesërme'",-u shpreh ajo./info globi/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Bukuroshja e fjetur, bie në gjumë e zgjohet pas dy muajsh
kjo nuk u shifka me sy;ca bukuroshje moj;kjo ngjanka si me qen 25 dhe jo 15 vjece;
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Bukuroshja e fjetur
» Zgjohet me një pemë në krevat
» Bie në koma, zgjohet piktore !
» mir se na erdhe Bukuroshja
» Kam fjetur me 1.000 burra, pooor kam qenë burrë!
» Zgjohet me një pemë në krevat
» Bie në koma, zgjohet piktore !
» mir se na erdhe Bukuroshja
» Kam fjetur me 1.000 burra, pooor kam qenë burrë!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi