Kam fjetur me 1.000 burra, pooor kam qenë burrë!
3 posters
Faqja 1 e 1
Kam fjetur me 1.000 burra, pooor kam qenë burrë!
Gruaja që tronditi shikuesit në televizion kur zbuloi se ajo kishte fjetur me më shumë se 1.000 burra i ka thënë britanikes “The Sun” se “në fakt ajo ka qenë një burrë”.
Crystal Warren, i lindur si Christopher Snowden, ka ndryshuar gjininë në vitin 2005.
42- vjeçarja/ri ka shpjeguar se ajo do t’ja kishte thënë shumë prej të dashurve të saj sekretin, por ata asnjëherë nuk e kanë pyetur për këtë.Crystal ka pranuar se ka patur më shumë se 1.000 partnerë në jetën e saj, ndërsa shtoi se ata do të zemërohen keq kur ta marrin vesh se në fakt unë kam qenë një burrë.
“Unë jam i frikësuar se do të ketë shumë prej atyre njerëzve që do të zemërohen kur të lexojnë këtë, por unë duhet të them të vërtetën”- tha ajo.
Shumë njerëz mund të mendojnë se unë gënjej kur them se kam patur seks me më shumë se 1.000 burra, por unë tashmë jam një grua dhe të kaluarën e kam lënë pas.
“Dua te shijo trupin tim te ri”- eshte shprehur ajo.
Crystal Warren, i lindur si Christopher Snowden, ka ndryshuar gjininë në vitin 2005.
42- vjeçarja/ri ka shpjeguar se ajo do t’ja kishte thënë shumë prej të dashurve të saj sekretin, por ata asnjëherë nuk e kanë pyetur për këtë.Crystal ka pranuar se ka patur më shumë se 1.000 partnerë në jetën e saj, ndërsa shtoi se ata do të zemërohen keq kur ta marrin vesh se në fakt unë kam qenë një burrë.
“Unë jam i frikësuar se do të ketë shumë prej atyre njerëzve që do të zemërohen kur të lexojnë këtë, por unë duhet të them të vërtetën”- tha ajo.
Shumë njerëz mund të mendojnë se unë gënjej kur them se kam patur seks me më shumë se 1.000 burra, por unë tashmë jam një grua dhe të kaluarën e kam lënë pas.
“Dua te shijo trupin tim te ri”- eshte shprehur ajo.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Kam fjetur me 1.000 burra, pooor kam qenë burrë!
ahhahaaah cfare nuk po degjojme.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» “Bukuroshet e çmendura” kërkojnë burra
» Bukuroshja e fjetur
» Pese rregulla per te fjetur mire