Del Piero brenda dy javëve kthehet në fushën e futbollit
2 posters
Faqja 1 e 1
Del Piero brenda dy javëve kthehet në fushën e futbollit
Kapiteni i Juventusit, Alessandro Del Piero plotësisht është shëruar nga lëndimi i muskujve që ai pësoi gjatë dy muajve të fundit, shkruan gazeta italiane "Tuttosport".
E mërkurë, 28 Tetor 2009 09:52
Reklam
Hulumtimet e bëra nga ana e mjekëve të skuadrës treguan se dëmtimi i tij është i përkohshëm dhe se mund të fillojë me stërvitje.
34-vjeçarit Del Piero do ti nevojiten të paktën dy javë për të rifituar formën e tij dhe të kthehet në fushën e futbollit. Kjo ndoshta do të ndodhë më 7 nëntor, kur Juventusi në kkuadër të Serisë A, do të përballet me Atalantan.
Ekziston mundësia që trajneri Çiro Ferara, të llogarisë në shërbimet e tij edhe për ndeshjen e Ligës së Kampionëve kundër Makabi Haifas që është në program katër ditë më parë(3 nëntor)./alsat/
E mërkurë, 28 Tetor 2009 09:52
Reklam
Hulumtimet e bëra nga ana e mjekëve të skuadrës treguan se dëmtimi i tij është i përkohshëm dhe se mund të fillojë me stërvitje.
34-vjeçarit Del Piero do ti nevojiten të paktën dy javë për të rifituar formën e tij dhe të kthehet në fushën e futbollit. Kjo ndoshta do të ndodhë më 7 nëntor, kur Juventusi në kkuadër të Serisë A, do të përballet me Atalantan.
Ekziston mundësia që trajneri Çiro Ferara, të llogarisë në shërbimet e tij edhe për ndeshjen e Ligës së Kampionëve kundër Makabi Haifas që është në program katër ditë më parë(3 nëntor)./alsat/
Genti- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : atu ku duhet :P,,,
Postime : 1270
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/08/2009
Mosha : 38
Hobi : Futbolli
Similar topics
» Kush mendoni se do fitoje Euro 2012?
» Kthehet ne shtepi, e i duhet te germoj per tu futur brenda.
» Del Piero synon 300 gola me Juven
» Blerjet me te shtrenjta ne historine e futbollit
» Juventus e fut ne koma, zeri i Del Piero e risjell ne jete
» Kthehet ne shtepi, e i duhet te germoj per tu futur brenda.
» Del Piero synon 300 gola me Juven
» Blerjet me te shtrenjta ne historine e futbollit
» Juventus e fut ne koma, zeri i Del Piero e risjell ne jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi