Edhe sa ditë jetë i mbeten Tokës? 16.7 ....
2 posters
Faqja 1 e 1
Edhe sa ditë jetë i mbeten Tokës? 16.7 ....
Nga kemi ardhur? Ku po shkojmë? Përgjigja për pyetjet të cilat njerëzimi ka kohë që ia drejton vetes, prej mijëra vjetësh, duket se po vjen. Ose të paktën kështu thonë pesë shkencëtarë kinezë, të cilët publikuan në revistën “Science” një artikull me titull “Fati apokaliptik i universit dhe energjia e errët”.
Sipas tyre, janë edhe 50 gjëra për të bërë para sa të ndodhë Apokalipsi kozmik.
Sipas shkencëtarëve të lartpërmendur, në fakt, evolucioni i kozmosit është i lidhur ngushtë me pronat dinamike të këtij subjekti misterioz.
Konkretisht, ata japin shifrën prej 16.7 miliardë vjetësh, mbi parashikimin e mbarimit të jetës në Tokë.
Duke e argumentuar me faktin se në një mënyrë graduale, sistemet që mbahen së bashku nga forcat gravitacionale, nuk mund të rezistojnë më gjatë se kaq.
e.t/noa
Sipas tyre, janë edhe 50 gjëra për të bërë para sa të ndodhë Apokalipsi kozmik.
Sipas shkencëtarëve të lartpërmendur, në fakt, evolucioni i kozmosit është i lidhur ngushtë me pronat dinamike të këtij subjekti misterioz.
Konkretisht, ata japin shifrën prej 16.7 miliardë vjetësh, mbi parashikimin e mbarimit të jetës në Tokë.
Duke e argumentuar me faktin se në një mënyrë graduale, sistemet që mbahen së bashku nga forcat gravitacionale, nuk mund të rezistojnë më gjatë se kaq.
e.t/noa
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Edhe sa ditë jetë i mbeten Tokës? 16.7 ....
Ehu prap se prap brezit ton nuk i duket gjo...pasi se besoj se jetojm aq shum...
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nje dite jetα ime. . .Do te jete...
» Britanikja që fle edhe nga 7 ditë
» AIDS, 90 ditë jetë të një gruaje në filmin 1 minutë e gjysmë
» Ja pse njeriu mund të mbijetojë edhe deri në 70 ditë pa ushqim