Ndërtojnë vila… mbi tarracat e gradacelave!
2 posters
Klea Love Forum :: Arti dhe Kultura Tradicionale :: Arti & Artizanati Shqiptar :: Arkitektura & Inxhenjeria
Faqja 1 e 1
Ndërtojnë vila… mbi tarracat e gradacelave!
Në një qytet me shumë banorë, toka mund të mos jetë e mjaftueshme për të gjithë. Kështu, përse të mos shfrytëzohet edhe qielli?
Ky mund të jetë shpjegimi për fotografitë e mëposhtme, ku janë ndërtuar vila mbi tarracën e një qendre tregtare gjigande, në Kinën Qendrore.
Bëhet fjalë për Jiutian International Plaza, një nga qendrat më të njohura tregtare të zonës, mbi tarracën e së cilës janë ndërtuar katër vila.
Zhuzhou është qyteti i dytë më i madh në krahinën Hunan, zonë e njohur industriale ku banojnë katër milion njerëz. /alb/
Ky mund të jetë shpjegimi për fotografitë e mëposhtme, ku janë ndërtuar vila mbi tarracën e një qendre tregtare gjigande, në Kinën Qendrore.
Bëhet fjalë për Jiutian International Plaza, një nga qendrat më të njohura tregtare të zonës, mbi tarracën e së cilës janë ndërtuar katër vila.
Zhuzhou është qyteti i dytë më i madh në krahinën Hunan, zonë e njohur industriale ku banojnë katër milion njerëz. /alb/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ndërtojnë vila… mbi tarracat e gradacelave!
qenka budalla mduket se ska munci..
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Klea Love Forum :: Arti dhe Kultura Tradicionale :: Arti & Artizanati Shqiptar :: Arkitektura & Inxhenjeria
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi