Përdoruesja më e moshuar e Facebookut
3 posters
Faqja 1 e 1
Përdoruesja më e moshuar e Facebookut
Rrjeti social Facebook aktualisht ka rreth 955 milionë përdorues aktivë, ndërsa është logjike se jo të gjithë janë tinejxherë apo në të njëzetat e tyre.
Në dy vitet e fundit nga grupet e njerëzve që kanë shënuar rritje më të madhe në hapje të profileve, janë femrat mbi 55 vjeç.
Anëtarja dhe përdoruesja më e moshuar e Facebookut është 101-vjeçarja, Florence Detlor.
Ajo madje është edhe personi më i moshuar që ka vizituar selinë e Facebook, ku është takuar me drejtoren teknike, Sheryl Sandberg dhe themeluesin dhe drejtorin ekzekutiv, Mark Zuckerberger.
Në dy vitet e fundit nga grupet e njerëzve që kanë shënuar rritje më të madhe në hapje të profileve, janë femrat mbi 55 vjeç.
Anëtarja dhe përdoruesja më e moshuar e Facebookut është 101-vjeçarja, Florence Detlor.
Ajo madje është edhe personi më i moshuar që ka vizituar selinë e Facebook, ku është takuar me drejtoren teknike, Sheryl Sandberg dhe themeluesin dhe drejtorin ekzekutiv, Mark Zuckerberger.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Përdoruesja më e moshuar e Facebookut
Une do ja kaloj kesaj
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Përdoruesja më e moshuar e Facebookut
aahahaaha kur jon bo tvjetrit me fb po na trinjt...
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Tatuazh, 152 shokët e Facebookut (Video)
» 1500 anëtarë të Facebookut e shndërruan festën në kaos
» Vajza 15 vjecare bie ne dashuri nepermjet Facebookut dhe perfundon ne prostitute
» Familja më e moshuar në botë
» Pasojat nga keqpërdorimi i personave të moshuar
» 1500 anëtarë të Facebookut e shndërruan festën në kaos
» Vajza 15 vjecare bie ne dashuri nepermjet Facebookut dhe perfundon ne prostitute
» Familja më e moshuar në botë
» Pasojat nga keqpërdorimi i personave të moshuar
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi