Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nga Kina me dashuri! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nga Kina me dashuri! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nga Kina me dashuri!

2 posters

Shko poshtë

Nga Kina me dashuri! Empty Nga Kina me dashuri!

Mesazh nga Emona Fri 31 Aug 2012 - 1:45

Nga Kina me dashuri! F1_30kina1346318730Një mesazh romantik në shishe është gjetur në brigjet skoceze nga një 41-vjeçare dhe vajza e saj, pasi ndoshta kishte përshkuar 5 mijë milje rrugë ujore.Nicola MacFarlane dhe vajza e saj Luci, po qëndronin në Portobello Beach,kur hasën në një shishe prej qelqi, e cila brenda mbante një shënim me shkrim në gjuhën mandarine.

Familja, tani po përpiqet të zbulojë se si shishja me mesazhin brenda arriti të kryejë këtë udhëtim nga Deti i Filipineve, përmes Oqeanit Indian e atij Atlantik, përpara se të mbërrinte në brigjet britanike.

Në letër thuhet se ajo është shkruar në 7 korrik 2012, sipas kalendarit hënor. Ende nuk dihet nëse shishja e ka bërë vërtetë rrugën e gjatë nga Kina në Skoci, apo është hedhur në brigjet e kësaj ane nga ndonjë çift i dashuruar.

Për Nicola-n, nuk ka rëndësi shumë kjo gjë. Ajo është shumë e lumtur që ka lexuar për historinë e dashurisë së shkruar në këtë letër, pas përkthimit bërë nga ekspertët.

"Unë shpresoj që të jetë nga Kina, por edhe nëse është dërguar nga diku këtu afër, është një gjest i ëmbël dhe frymëzues. Është një histori dashurie, pavarësisht se prej nga vjen.

Në letër shkruhej:

"Oqean! Shpresojmë që askush mos ta gjejë këtë shishe, ashtu sikurse duam që vetëm ti të dëgjosh zërin tonë dhe të na japësh bekimin. Sot është Dita Kineze e Shën Valentinit dhe ne lutemi që marrëdhënia jonë të zgjasë gjithnjë dhe të kemi një jetë të lumtur së bashku. Ne duhemi dhe jemi plotësues perfekt të njëri-tjetrit. Të lutem bëhu dëshmitar i dashurisë sonë të përjetshme, dy njerëz, dy zemra, por një jetë.

'Zhang Qing Xun & Li 2012, 07,07.’Nga Kina me dashuri! F1_30kina11346318774Nga Kina me dashuri! F1_30kina21346318812Nga Kina me dashuri! F1_30kina31346318862

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Nga Kina me dashuri! Empty Re: Nga Kina me dashuri!

Mesazh nga Anakonda Tue 18 Sep 2012 - 5:19

ca nuk po lexojm....
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time