Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Të hënën nis “Java e rinisë 2012” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Të hënën nis “Java e rinisë 2012” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Të hënën nis “Java e rinisë 2012”

Shko poshtë

Të hënën nis “Java e rinisë 2012” Empty Të hënën nis “Java e rinisë 2012”

Mesazh nga Emona Fri 31 Aug 2012 - 2:26

Publikuar: 31.08.2012 - 13:39

Prishtinë, 31 gusht - Java e Rinisë 2012, që nis të hënën, më 3 shtator, këtë vit hyn në vitin e njëmbëdhjetë, si aktiviteti më gjithëpërfshirës në sektorin e rinisë. Ky manifestim organizohet nga Departamenti i Rinisë/MKRS në partneritet me drejtoritë komunale për kulturë, rini dhe sport, organizatat rinore dhe partnerët e tjerë ndërkombëtarë

Siç bën të ditur MKRS përmes një komunikate, aktivitetet që do mbahen në nder të këtij aktiviteti tradicional, zhvillohen përmes shtatë koncerteve në shtatë komuna të vendit

(tryeza, workshope, gara sportive dhe aktiviteti solidarizuese - dhurimi i gjakut.

Këto aktivitete do të mbahen në Klinë, më3 shtator, Vushtrri 7 shtator, Deçan 11 shtator,

Drenas 14 shtator, Shtime 17 shtator, Kamenicë 23 shtator, dhe Suharekë më 26 shtator.

Sipas komunikatës, në koncerte do të perfomojnë: Dafina Rexhepi, Zanziband, Mc Kresha, Lyrical Lyrical Son, Dj Blunt & Real 1, Ryva Kajtazi) dhe Grupe të ndryshme lokale.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi