Blerim Destani ‘shet mend’ me “Iphone 5”
3 posters
Faqja 1 e 1
Blerim Destani ‘shet mend’ me “Iphone 5”
E kuptojmë që, të kesh në dorë prodhimin më të fundit të “Apple” menjëherë sapo del në treg duhet të jetë kënaqësi e veçantë, por me sa duket Blerim Destani e ka përjetuar këtë “ngjarje” më shumë se ç’duhet. Duke qenë djalë i pasur, ai nuk ka hezituar që të porosisë disa të tillë.
Nuk e dimë nëse do t’i përdorë të gjithë vetë, do t’i dhurojë apo do t’i shesë me çmim më të lartë… Shpresojmë që Blerimi të na e zgjidhë këtë dilemë, duke na treguar në “Facebook”, ashtu siç nuk hezitoi të na e tregonte menjëherë edhe pakon e mbushur me “IPhone”. Bluetooth
Nuk e dimë nëse do t’i përdorë të gjithë vetë, do t’i dhurojë apo do t’i shesë me çmim më të lartë… Shpresojmë që Blerimi të na e zgjidhë këtë dilemë, duke na treguar në “Facebook”, ashtu siç nuk hezitoi të na e tregonte menjëherë edhe pakon e mbushur me “IPhone”. Bluetooth
Lorina- I/e Regjistruar
- Postime : 1
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/09/2012
Mosha : 33
Re: Blerim Destani ‘shet mend’ me “Iphone 5”
Do i bej kujt dhurate more ...Kur ki pare pse mos me ble me shite mend
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Blerim Destani ‘shet mend’ me “Iphone 5”
E pra e shyqyr ke u bo e ky me shit mend me nje telefon..;ku di gomari se co bari
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Blerim Destani lidhet me Dafinen ?
» Blerim Destani në shoqërinë e Drenusha Latifit
» Tuna dhe Blerim Destani, çifti i ardhshëm i estradës?
» Nxjerr në Shitje virgjërinë për të blerë “iPhone 4”
» Blerim Destani zgjedh Eliza Dushkun dhe Lorik Canën për imazh të 'Rend& Black'
» Blerim Destani në shoqërinë e Drenusha Latifit
» Tuna dhe Blerim Destani, çifti i ardhshëm i estradës?
» Nxjerr në Shitje virgjërinë për të blerë “iPhone 4”
» Blerim Destani zgjedh Eliza Dushkun dhe Lorik Canën për imazh të 'Rend& Black'
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi