Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
TREGOMË BUZËT TË TË THEM SE Ç’LLOJ ORGAZME KE! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
TREGOMË BUZËT TË TË THEM SE Ç’LLOJ ORGAZME KE! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TREGOMË BUZËT TË TË THEM SE Ç’LLOJ ORGAZME KE!

Shko poshtë

TREGOMË BUZËT TË TË THEM SE Ç’LLOJ ORGAZME KE! Empty TREGOMË BUZËT TË TË THEM SE Ç’LLOJ ORGAZME KE!

Mesazh nga T_o_n_i Mon 24 Sep 2012 - 23:49

TREGOMË BUZËT TË TË THEM SE Ç’LLOJ ORGAZME KE!

Një hulumtim i ri i Universitetit të Edinburgut vjen për të na “zbuluar” se seksualiteti i femrave, por dhe lloji i orgazmës që kanë duket nga buza e sipërme.

Femrat që e kanë buzën e sipërme fare të hollë, pothuajse si vijë, nuk kënaqen në seks, pra seksi nuk është pika tyre e fortë, dhe që të vijnë në orgazmë, partneri i tyre duhet të mundohet shumë, me pak fjalë të jetë mjeshtër seksi. Nga ana tjetër, gratë që kanë buzë më të trasha, kryesisht atë të sipërmen (jo ato që i kanë si rezultat kirurgjish plastike, silikon, injeksione etj) janë një vullkan i vërtetë në shtrat. Çmenden për seks, dhe i japin të gjitha… atje!

Sondazhi i Skocezëve tregoi se gratë me buzë të trasha janë 12 herë më të nxehta në krahasim me ato që kanë buzë të nivelizuara. Shkencëtarët shqyrtuan 258 gra nga mosha 18-35 vjeç. U kërkuan që të përshkruanin buzët dhe zakonet e tyre erotike. 95% e femrave që kishin buzë të trasha deklaruan se raporti i tyre seksual përfundon në orgazmë, në të kundërt me të tjerat që vetëm 60% e tyre deklaruan të njëjtën gjë.

Megjithatë, sipas psikologes, Paula Hall, “hulumtimi në fjalë nuk duhet të zvogëlojë vetëbesimin e grave që nuk kanë formë të përsosur buzësh. Ajo që ka rëndësi në një raport seksual është BESIMI DHE KOMUNIKIMI”.
T_o_n_i
T_o_n_i
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 18036
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/05/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: