Kujdesu për buzët e tua
2 posters
Faqja 1 e 1
Kujdesu për buzët e tua
Kujdesu për buzët e tua
1-Të zgjedhësh ngjyrë:
Asnjëherë mos provo menjëherë në buzët e tua testerin, atë që eshtë për mostër. Më mirë ta provosh në pjesën e brëndëshme të gishtit tënd, tek mollëzat e gishtit, sepse ngjyra dhe ndjeshmëria aty ngjan shumë me atë të buzëve të tua.
2-Ti japësh kohëzgjatje buzëkuqit tënd:
Përdor tek tek vija e formës së buzëve dhe në gjithë sipërfaqen e tyre një laps në të njëjtën ngjyrë me buzëkuqin, ose një në një ngjyrë natyrale. Hap me një penel mjaft shtresa të lehta buzëkuqi.
3-Buzët e tua të tregojnë mishtore:
Në asnjë mënyrë mos e bëj konturin, vizën e buzëve me ngjyrë të errët. Përfundimi është i egër dhe nuk të jep finecë. Nëse dëshiron t’u japësh trashje ose fryrje buzëve që të tregojnë të lëngshme, shtoju një gloss të shkëlqyes vetëm në qëndër të buzëve.
4-Të mos të ”rrjedhë” glossi:
Mundohu ti shmangesh përhapjes në të gjithë sipërfaqen e buzëve dhe sidomos në cepat e jashtëm dhe kaloje konturin e buzëve sipër glossit me një laps buzësh në ngjyrë natyrale.
1-Të zgjedhësh ngjyrë:
Asnjëherë mos provo menjëherë në buzët e tua testerin, atë që eshtë për mostër. Më mirë ta provosh në pjesën e brëndëshme të gishtit tënd, tek mollëzat e gishtit, sepse ngjyra dhe ndjeshmëria aty ngjan shumë me atë të buzëve të tua.
2-Ti japësh kohëzgjatje buzëkuqit tënd:
Përdor tek tek vija e formës së buzëve dhe në gjithë sipërfaqen e tyre një laps në të njëjtën ngjyrë me buzëkuqin, ose një në një ngjyrë natyrale. Hap me një penel mjaft shtresa të lehta buzëkuqi.
3-Buzët e tua të tregojnë mishtore:
Në asnjë mënyrë mos e bëj konturin, vizën e buzëve me ngjyrë të errët. Përfundimi është i egër dhe nuk të jep finecë. Nëse dëshiron t’u japësh trashje ose fryrje buzëve që të tregojnë të lëngshme, shtoju një gloss të shkëlqyes vetëm në qëndër të buzëve.
4-Të mos të ”rrjedhë” glossi:
Mundohu ti shmangesh përhapjes në të gjithë sipërfaqen e buzëve dhe sidomos në cepat e jashtëm dhe kaloje konturin e buzëve sipër glossit me një laps buzësh në ngjyrë natyrale.
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Kujdesu për buzët e tua
Keswhilla teper interesante,po un cte bej qe si duroj dot buzekuqet ne buzet e mia.Me pelqen qe ti mbaj naturale.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Foto buzet
» Tuna i ka fryrë buzët?
» Zanfina: Buzët nuk i kam me silikon
» Edhe Elvana ka fryrë buzët?
» TREGOMË BUZËT TË TË THEM SE Ç’LLOJ ORGAZME KE!
» Tuna i ka fryrë buzët?
» Zanfina: Buzët nuk i kam me silikon
» Edhe Elvana ka fryrë buzët?
» TREGOMË BUZËT TË TË THEM SE Ç’LLOJ ORGAZME KE!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi