Zbulimi: Tangon e shpiku një francez, jo një argjentinas
2 posters
Faqja 1 e 1
Përfundon misteri për babain e tangos, kërcimit të njohur elegant, i cili deri dje mendohej se ishte shpikur nga një argjentinas.
Kjo, pasi u zbulua se Carlos Gardel ishte francez, saktësisht i lindur në qytetin Tuluzë.
Fakt ky i cili mund të vendosë paqe në “luftën” e vazhdueshme mes Argjentinës dhe Uruguait, se kujt i përkiste gjeniu i madh i muzikës.
Ka shërbyer një çertifikatë origjinale e tij e lindjes, pasojë e një hulumtimi plot 10-vjeçar, për ta vërtetuar një fakt të tillë.
Ajo figuronte se datonte që Carlos Gardel ka lindur pikërisht në Tuluzë, më 11 dhjetor 1890, me emrin e vërtetë Charles Romuald Gardes.
Ky njeri, një bariton i njohur për vite, në Argjentinë, adhurohet në një nivel me Maradonën dhe Che Guevaran.
Përfundon misteri për babain e tangos, kërcimit të njohur elegant, i cili deri dje mendohej se ishte shpikur nga një argjentinas.
Kjo, pasi u zbulua se Carlos Gardel ishte francez, saktësisht i lindur në qytetin Tuluzë.
Fakt ky i cili mund të vendosë paqe në “luftën” e vazhdueshme mes Argjentinës dhe Uruguait, se kujt i përkiste gjeniu i madh i muzikës.
Ka shërbyer një çertifikatë origjinale e tij e lindjes, pasojë e një hulumtimi plot 10-vjeçar, për ta vërtetuar një fakt të tillë.
Ajo figuronte se datonte që Carlos Gardel ka lindur pikërisht në Tuluzë, më 11 dhjetor 1890, me emrin e vërtetë Charles Romuald Gardes.
Ky njeri, një bariton i njohur për vite, në Argjentinë, adhurohet në një nivel me Maradonën dhe Che Guevaran.
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: Zbulimi: Tangon e shpiku një francez, jo një argjentinas
pash zbulim interesont paskan bo
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Zbulimi: Zjarri u përdor nga njeriu, 1 milion vjet më parë
» Zbulimi i planetit më të vjetër mahnit shkencëtarët!
» Zbulimi i planetit me te vjeter mahnit shkencetaret!
» Zbulimi i ri, dinosaurët nuk kanë sunduar tokën
» Zbulimi: Pse dimri u egërsua këtë vit në Evropë
» Zbulimi i planetit më të vjetër mahnit shkencëtarët!
» Zbulimi i planetit me te vjeter mahnit shkencetaret!
» Zbulimi i ri, dinosaurët nuk kanë sunduar tokën
» Zbulimi: Pse dimri u egërsua këtë vit në Evropë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi