Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Makiazhi per sy People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Makiazhi per sy People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Makiazhi per sy

2 posters

Shko poshtë

Makiazhi per sy Empty Makiazhi per sy

Mesazh nga gorgona Sun 1 Nov 2009 - 0:49

Makiazhi per sy

Makiazhi per sy FileContent6-2

Makiazhi per sy FileContent4

Kjo eshte pikerisht nje ide e bukur, dhe mbi te gjitha per ato qe nuk dine te trukohen apo tonet e syve i bejne alergji. Quhet Color on Professional, ose e njohur si Coloronpro. Jane tone sysh te cilet ngjiten. E thene keshtu duket pak e cuditshme dhe jo shume e thjeshte, por ne te vertet me nje xhest te thjesht dhe gjendemi me make up mbremjeje apo natyral per diten. Per ta aplikuar kete, ju mjafton vetem te transferoni tonalitetin qe ju preferoni me te gjitha sfumaturat e saj mbi qepalla dhe ta mbani me gisht per pak sekonda, dhe loja u be. Idea eshte e mrekullueshme, pikesepari, sepse te trukohesh eshte dicka e nderlikuar. Pordukti eshte nje perdorim, higjenik dhe kundra alergjik, pervec te tjerash rreziston per shume ore. Mund ta blini ne dyqanet e Sephora-s. Eshte pak e shtrenjte dhe jo te nuk mund te perdoret perdite, por per festa pse jo?

gorgona
gorgona
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Ne zemren e babit
Postime Postime : 1263
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/10/2009
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Studente...Balet

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Makiazhi per sy Empty Re: Makiazhi per sy

Mesazh nga Anakonda Fri 13 Apr 2012 - 18:37

ky makiazhi i kesaj te dytes me pershtatet me shum(afersisht ngjyren e saj kam)
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye