Seks në vende publike dhe në pikë të ditës, modë në Ballkan
Faqja 1 e 1
Seks në vende publike dhe në pikë të ditës, modë në Ballkan
Seks në pikë të ditës në vend publik është bërë modë në vendet e Ballkanit.
Kohën e fundit është rritur dëshira për seks në vendet e Ballkanit dhe duke mos patur mundësi financiare për të marrë dhoma me qira nëpër hotele, ballkanasit po bëjnë seks ku të munden.
Seksi është shëndet dhe ilaçi më i mirë i stresit, mirëpo në vendet publike është e ndaluar kryerja e marrëdhënie seksuale për shkak se kalojnë të gjithë kategoritë e njerëzve dhe veçanërisht fëmijët.
Kështu shumica e vendeve në botë e kanë ndaluar me Ligj seksin në vende publike.
Video më e fundit e seksit në publik në vendet e Ballkanit është regjistruar ditën e djeshme Bosnje dhe Hercegovine në qytetin Grbavica, njofton yllpress.com në afërsi të stadiumit të klubit futbollistik Zhjeleznicar.
Bëni qejf, por kujdes nga paparazzët amator
Kohën e fundit është rritur dëshira për seks në vendet e Ballkanit dhe duke mos patur mundësi financiare për të marrë dhoma me qira nëpër hotele, ballkanasit po bëjnë seks ku të munden.
Seksi është shëndet dhe ilaçi më i mirë i stresit, mirëpo në vendet publike është e ndaluar kryerja e marrëdhënie seksuale për shkak se kalojnë të gjithë kategoritë e njerëzve dhe veçanërisht fëmijët.
Kështu shumica e vendeve në botë e kanë ndaluar me Ligj seksin në vende publike.
Video më e fundit e seksit në publik në vendet e Ballkanit është regjistruar ditën e djeshme Bosnje dhe Hercegovine në qytetin Grbavica, njofton yllpress.com në afërsi të stadiumit të klubit futbollistik Zhjeleznicar.
Bëni qejf, por kujdes nga paparazzët amator
Similar topics
» A duhet te ket Puthje ne vende publike?
» "Ballkan Bazar"
» Presidenti i BE-së, vizitë në Ballkan
» Me optimistet ne Ballkan? Shqiptaret
» Mbi 4.000 të rinj synojnë 400 vende në FSK
» "Ballkan Bazar"
» Presidenti i BE-së, vizitë në Ballkan
» Me optimistet ne Ballkan? Shqiptaret
» Mbi 4.000 të rinj synojnë 400 vende në FSK
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi