Masakër në Indi: 8-vjeçari deri tani ka vrarë tre fëmijë
2 posters
Faqja 1 e 1
Masakër në Indi: 8-vjeçari deri tani ka vrarë tre fëmijë
Amaret Sad (8) nga India vrau një vajzë gjashtë muajshe duke e goditur me një gur në kokë. Përveç asaj, viktimë e Sad ishte edhe vëllai i tij dhe motra që ishin ishin tetë dhe nëntë muajsh.
Amaret Sad nga India është vrasësi serik më i ri në histori. Konkretisht, djali është përgjegjës për vdekjen e tre foshnjave.
Rasti u shfaq në publik pas viktimës së tretë, vajzës gjashtë muajshe që nëna e la në shtrat për të fjetur. Pas tre orësh nëna e thiri policinë sepse ajo nuk mund të gjente vajzën e saj.
Trupi i saj u gjet i varrosur në afërsi të shkollës. Siç deklaroi në polici me shumë gjakftohësi Sad.
Ai e tërhoqi vajzën nga shtrati ku ishte, për ta goditur më pas me gur në kokë. Trupin e përgjakur të vajzës e varrosi aty pranë. Sad që nga mosha 5-vjeçare është trajtuar në psikiatri, ishte shumë i qetë dhe shumë djalë i tërhequr, ndërsa në moshën gjashtë vjeçare ai vrau për herë të parë një mace.
Sipas ligjit, fëmija i mitur nuk mund të shkoj në burg, por vetëm në shtëpi edukuese, ku ai do të qëndrojë deri në moshën 18 vjeçare./Shqipmedia
Amaret Sad nga India është vrasësi serik më i ri në histori. Konkretisht, djali është përgjegjës për vdekjen e tre foshnjave.
Rasti u shfaq në publik pas viktimës së tretë, vajzës gjashtë muajshe që nëna e la në shtrat për të fjetur. Pas tre orësh nëna e thiri policinë sepse ajo nuk mund të gjente vajzën e saj.
Trupi i saj u gjet i varrosur në afërsi të shkollës. Siç deklaroi në polici me shumë gjakftohësi Sad.
Ai e tërhoqi vajzën nga shtrati ku ishte, për ta goditur më pas me gur në kokë. Trupin e përgjakur të vajzës e varrosi aty pranë. Sad që nga mosha 5-vjeçare është trajtuar në psikiatri, ishte shumë i qetë dhe shumë djalë i tërhequr, ndërsa në moshën gjashtë vjeçare ai vrau për herë të parë një mace.
Sipas ligjit, fëmija i mitur nuk mund të shkoj në burg, por vetëm në shtëpi edukuese, ku ai do të qëndrojë deri në moshën 18 vjeçare./Shqipmedia
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Masakër në Indi: 8-vjeçari deri tani ka vrarë tre fëmijë
amon pse smarrin me e cu nshkoll triedukimit?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» 36-vjecari qe eshte ende i virgjer, por ka 16 femije
» Panik në Indi, 18 femijë lindin të verbër
» Dieta me banane, më e thjeshta deri tani
» Gruaja e vrarë në muajin e mjaltit, tani është me sozinë e saj