Njerëzit po besojnë më shumë në alienë se në Zot?!
2 posters
Faqja 1 e 1
Njerëzit po besojnë më shumë në alienë se në Zot?!
Mbi 33 milionë njerëz besojnë në ekzistencën e jashtëtokësorëve, ndërsa 27 milionë prej tyre besojnë në Zot, thotë një sondazh i kryer në Britani të Madhe.
Zbulimet e reja po ashtu janë në favor të faktit se ne nuk jemi vetëm në gjithësi, ndaj njerëzit besojnë në këtë, thotë një anëtarë i Ministrisë së Mbrojtjes së Britanisë së Madhe.
Studimi i realizuar dha këto rezultate:
- 52% e njerëzve besojnë se jashtëtokësorët ekzistojnë, por se fshihen faktet reale që të mos rrezikohet stabiliteti i qeverive.
- 44% e të anketuarve besojnë në Zot.
- 1/10 të anketuar thotë se ka parë UFO.
- 20% e të anketuarve besojnë se alienët kanë zbritur në Tokë.
- Më shumë se pesë milionë njerëz besojnë se zbritja e amerikanëve në Hënë është gënjeshtër.
“Ky është një studim i pavarur i kryer nga një ekip i njerëzve të dëshmuar. Ky lloj i studimit mund të kryhet drejtpërdrejtë me telefon apo përmes internetit. Kjo është mënyra më e shpejtë, por nuk e cilësojnë si më pak të vlefshëm”, ka thënë Karen Brooks nga agjencia “Opinion Matters”.
Zbulimet e reja po ashtu janë në favor të faktit se ne nuk jemi vetëm në gjithësi, ndaj njerëzit besojnë në këtë, thotë një anëtarë i Ministrisë së Mbrojtjes së Britanisë së Madhe.
Studimi i realizuar dha këto rezultate:
- 52% e njerëzve besojnë se jashtëtokësorët ekzistojnë, por se fshihen faktet reale që të mos rrezikohet stabiliteti i qeverive.
- 44% e të anketuarve besojnë në Zot.
- 1/10 të anketuar thotë se ka parë UFO.
- 20% e të anketuarve besojnë se alienët kanë zbritur në Tokë.
- Më shumë se pesë milionë njerëz besojnë se zbritja e amerikanëve në Hënë është gënjeshtër.
“Ky është një studim i pavarur i kryer nga një ekip i njerëzve të dëshmuar. Ky lloj i studimit mund të kryhet drejtpërdrejtë me telefon apo përmes internetit. Kjo është mënyra më e shpejtë, por nuk e cilësojnë si më pak të vlefshëm”, ka thënë Karen Brooks nga agjencia “Opinion Matters”.
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: Njerëzit po besojnë më shumë në alienë se në Zot?!
Un besoj ne zot.....edhe e kam frik superfuqin e tij{(sa per alien besoj se nuk ekzistojn)
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Njerezit qe besojne ne Zot.
» Seksi? Njerëzit ende shumë për të mësuar
» Antarktida pushtohet nga bimët “aliene”
» FBI, dokumentet: Më 1950 SHBA kapi 3 Alienë
» “Pravda”: Aliene drejt Tokes. , NASA, hesht!
» Seksi? Njerëzit ende shumë për të mësuar
» Antarktida pushtohet nga bimët “aliene”
» FBI, dokumentet: Më 1950 SHBA kapi 3 Alienë
» “Pravda”: Aliene drejt Tokes. , NASA, hesht!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi