Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dënon veten pret duart për të mos vjedhur më People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dënon veten pret duart për të mos vjedhur më People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dënon veten pret duart për të mos vjedhur më

3 posters

Shko poshtë

Dënon veten pret duart për të mos vjedhur më Empty Dënon veten pret duart për të mos vjedhur më

Mesazh nga WebMaster Thu 8 Nov 2012 - 6:55

Ali Afifi, një shtetas egjiptian i cili ka ndjenjur fajsi të madhe përshkak se nuk ka mundur të ndaloj veten mos të vjedh, ka prerë duart e tija. Afifi ka thënë që në këtë mënyrë do ti ndaloj demonët që edhe më tej të më detyrojnë të bëj dëme dhe që në mënyrë të këtillë ti tregoj Zotit se është penduar për të gjitha krimet’.

Dënon veten pret duart për të mos vjedhur më Afifi]

Dënon veten pret duart për të mos vjedhur më Afifi1

Para dy vitesh, Afifi ka vëndosur dorën e majtë në hekurudhë dhe e ka pritur që të kaloj treni. Atëherë në këtë mënyrë e dënoj veten për vjedhje. Megjithatë, metoda e vetdënimit nuk ka arritur efektin e duhur sepse ai vazhdoi me vjedhjet, kështu që vetvetes i ka prerë edhe dorën e djathtëB.tema
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Dënon veten pret duart për të mos vjedhur më Empty Re: Dënon veten pret duart për të mos vjedhur më

Mesazh nga Anakonda Thu 8 Nov 2012 - 7:01

cudi si ka pasur guxim per ta ber nje gje te tille te kem qen un pavarsisht te gjithave sdo ta beja kurr te vetja ime
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Dënon veten pret duart për të mos vjedhur më Empty Re: Dënon veten pret duart për të mos vjedhur më

Mesazh nga Arabela Thu 8 Nov 2012 - 7:05

Burrrelsja shkruajti:cudi si ka pasur guxim per ta ber nje gje te tille te kem qen un pavarsisht te gjithave sdo ta beja kurr te vetja ime
ai e ka tejkaluar veten faktikisht,,,shume pak arrijne ta bejne,,,por me vikerka keq qe spaska pasur nje menyre tjeter per ta hequr nje zakon kaq te keq,,,sikur te ishin gjithe njerezit me nje ndergjgje te tille bota do ishte vend per te jetuar me qejf,,,
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi