Ka sinqeritet ne chat...nese po nga kuptohet...???
+5
Samuela
Anakonda
Leo_uk
Emona
il conte
9 posters
Faqja 1 e 1
Ka sinqeritet ne chat...nese po nga kuptohet...???
Une personalisht besoj se po..... e veshtire eshte ti kuptojme ...por me kohen besoj se nje gje e tille eshte e mundur...
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
Re: Ka sinqeritet ne chat...nese po nga kuptohet...???
Nuk besoji se ka sinqeritet ne chat...un te pakten nuk e besoji.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Pse Emona....ke pasur ndonje histori ???
Te ka dale mashtrim..... mua me ka ndodhur....... po perseri besoj se ka njerez vertete te sinqerte ne chat... ti psh.per mua je e sinqerte ne cdo gje qe shkruan...je vetevetja.....kete pershtypje kam krijuar per ty...
Te ka dale mashtrim..... mua me ka ndodhur....... po perseri besoj se ka njerez vertete te sinqerte ne chat... ti psh.per mua je e sinqerte ne cdo gje qe shkruan...je vetevetja.....kete pershtypje kam krijuar per ty...
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
E kam shume te veshtire te besoji njerzve ne realitet qe jan te sinqert..e le me ne virtual...nese flasim per sinqeriteti ne virtualitet te pakte jan ata qe tregohen te sinqert 100 %...jan 3-4 vete qe kan qen dhe mbete akom te tille sic i kam njohur ne fillim te bisedave ne forum...por ka shume tjere qe luajn role te dyfishta dhe nuk jan aspak vetvejta...njerz dyfturesh dhe labil...x raste ne kto vite qe jam me ka rastise te shoh persona te tile..por i kam len te vazhdojn lojen e tyre..
Emona- WebMaster
Gjinia :
Emona shkruajti:E kam shume te veshtire te besoji njerzve ne realitet qe jan te sinqert..e le me ne virtual...nese flasim per sinqeriteti ne virtualitet te pakte jan ata qe tregohen te sinqert 100 %...jan 3-4 vete qe kan qen dhe mbete akom te tille sic i kam njohur ne fillim te bisedave ne forum...por ka shume tjere qe luajn role te dyfishta dhe nuk jan aspak vetvejta...njerz dyfturesh dhe labil...x raste ne kto vite qe jam me ka rastise te shoh persona te tile..por i kam len te vazhdojn lojen e tyre..
Une nuk e di ..po mbase ke te drejte ..se une ne kte bote te virtualitetit...domethene ne forume ..nuk kam shume kohe ..qe jam futur..1vit...ndersa ti ke me shume dhe i di gjerat me mire se si funksionojne dhe njerezit ke mesuar ti njohesh... dhe prandaj dhe me mua nuk ke besim te flasesh....por te siguroj nje gje .... une jam vetvetja si ketu ne virtualitet edhe ne realitet......e di shume mire qe kete gje te tjeret e marrin per dobesi te jesh i sinqerte...po nuk e vras mendjen shume.... ne fund te fundit une jetoj jeten time ..
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
il conte shkruajti:
Une nuk e di ..po mbase ke te drejte ..se une ne kte bote te virtualitetit...domethene ne forume ..nuk kam shume kohe ..qe jam futur..1vit...ndersa ti ke me shume dhe i di gjerat me mire se si funksionojne dhe njerezit ke mesuar ti njohesh... dhe prandaj dhe me mua nuk ke besim te flasesh....por te siguroj nje gje .... une jam vetvetja si ketu ne virtualitet edhe ne realitet......e di shume mire qe kete gje te tjeret e marrin per dobesi te jesh i sinqerte...po nuk e vras mendjen shume.... ne fund te fundit une jetoj jeten time ..
Aldo ne pergjithsi fola..jo se tu referova ty apo x personit,besimi fitohet me kohe...mbase ke pake kohe qe me njeh por vet jam tip i till e mbyllur dhe nuk hapem shume me gjdo kende ne mhb...Sinqeriteti eshte ai qe vlersojt tek kushdo...
Emona- WebMaster
Gjinia :
Emona ...e di qe te jesh i sinqerte me disa persona ..eshte shume gabim.....une e kam pesuar nje here ndaj te them.....dhe do te doja qe ajo kohe qe une i perkushtova asaj te ishte vetem nje enderr dhe kur te zgjohesha ne mengjes...ta kisha harruar....... sepse vret shum ....ne shpirt..
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
il conte shkruajti:Emona ...e di qe te jesh i sinqerte me disa persona ..eshte shume gabim.....une e kam pesuar nje here ndaj te them.....dhe do te doja qe ajo kohe qe une i perkushtova asaj te ishte vetem nje enderr dhe kur te zgjohesha ne mengjes...ta kisha harruar....... sepse vret shum ....ne shpirt..
Me vjen keq...por nuk duhet leshu veten ne gjera te tilla...sinqeriteti duhet rujte me mase deri aty ku nuk cenon(Demton) veten tende...bota virtuale s'duhet te karahasohet asnjehere me realitetin tone nese do te mos lendohesh...duke marr shkas nga llojet e ndryshme te njerzve qe gjinden ne boten virtual...je i/e sinqert por duhet te matesh kujt ti hapesh e kujt i beson!
Emona- WebMaster
Gjinia :
Po ke te drejte Emona.... por ishte vetem fillimi ...nuk e kisha menduar se do te shkonin keshtu gjerat...po si i thone asaj fjales ...sa te rrosh do te mesosh...vetem kur gabojme e kuptojme se ato cka shoket e tu te paralajmeronin kishin te drejte....po cte bej ..isha i verbuar...
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Une me Emonen kam 3 vjet ne forum dhe prape nuk me don hiq shtriga... Nuk po di se cka tjeter me than.. edhe kosovarce e mesova per te e ajo perseri nuk me beson.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Leo_uk shkruajti:Une me Emonen kam 3 vjet ne forum dhe prape nuk me don hiq shtriga... Nuk po di se cka tjeter me than.. edhe kosovarce e mesova per te e ajo perseri nuk me beson.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Je tepe ama teper i pa besushem ndaj ..pse me kap mu ne gjdo postim sedi kaq fiskim te jam bo.lol
Emona- WebMaster
Gjinia :
Emona shkruajti:Leo_uk shkruajti:Une me Emonen kam 3 vjet ne forum dhe prape nuk me don hiq shtriga... Nuk po di se cka tjeter me than.. edhe kosovarce e mesova per te e ajo perseri nuk me beson.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Je tepe ama teper i pa besushem ndaj [You must be registered and logged in to see this image.]..pse me kap mu ne gjdo postim sedi kaq fiskim te jam bo.lol
hahahahah te kom fiksim bre... [You must be registered and logged in to see this image.]nuk kam turp ta pranoj.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
un per vete tregohem e sinqert,por se besoj se njriu qe flet me mua esht i sinqerte pasi thon vec genjeshtra
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Ka sinqeritet,por rrall here mund te ndodh kjo
Samuela- I/e Përjashtuar
- Vendbanimi : Në kapilarët e gjakut tënd
Postime : 1152
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2012
Mosha : 40
Hobi : Të zbuloj gjëra t'reja
Edhe ka edhe ska, une per veti besoj veshtire..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Sinqeriteti ne internet varat nga numri i ikonave qe perdor.
Sa me shume te perdoresh aq me i sinqerte je.
Sa me shume te perdoresh aq me i sinqerte je.
Vizitor- Vizitor
Po te shkruaj edhe une !
ok,tani mundohu te kesh nje forum sa me interesant....qe te kete sa me shume postime...
Suksese.
Per tu pergjigjur temes:smendoj se ngeli mem e gjet sinqeritetin ne cat .. sinqeriteti mungon edhe ne jet reale keshtu qe per mu 99% mungon sinqeriteti 1 % ja lejm kohes ka apo jo
Ne forum eshte e veshtire te luash...
ok,tani mundohu te kesh nje forum sa me interesant....qe te kete sa me shume postime...
Suksese.
Per tu pergjigjur temes:smendoj se ngeli mem e gjet sinqeritetin ne cat .. sinqeriteti mungon edhe ne jet reale keshtu qe per mu 99% mungon sinqeriteti 1 % ja lejm kohes ka apo jo
Ne forum eshte e veshtire te luash...
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Anakonda shkruajti:un per vete tregohem e sinqert,por se besoj se njriu qe flet me mua esht i sinqerte pasi thon vec genjeshtra
Burrelsja- I/e Përjashtuar
- Vendbanimi : Burrel
Postime : 603
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/04/2013
Mosha : 29
Hobi : Smogxhije
As qe behet fjale te ket jo vetem ne chat po edhe ne forume haha
Similar topics
» Me bukuri pervetesohen meshkujt, me sinqeritet femrat???
» Nese me do..
» Nëse qaj unë!
» S'je Shqiptar/e nese...
» E di qe je shqiptar nese...!!!
» Nese me do..
» Nëse qaj unë!
» S'je Shqiptar/e nese...
» E di qe je shqiptar nese...!!!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi