Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nëse qaj unë!  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nëse qaj unë!  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nëse qaj unë!

2 posters

Shko poshtë

Nëse qaj unë!  Empty Nëse qaj unë!

Mesazh nga Darius Thu 16 Feb 2012 - 12:53

• Mos u gëzo kur shum vrapojnë pas teje...!
Sepse ekonomia thotë: Kur ulet çmimi rritet kërkesa!

• Më mungojnë ata që nuk mund të jenë me mua dhe jo ata që zgjodhën të mos jenë me mua!

• Nëse të ka harruar dikush, kjo nuk do të thotë se të kanë harruar të gjithë. Edhe nëse të kanë harruar të gjithë, kujto, Allahu nuk harron kurrë....!

• Ndonjëherë mjafton një çast për të harruar një jetë ...
E ndonjëherë nuk mjafton e tërë jeta për të harruar një çast...

• Kur një fëmijë ka frikë nga errësira ne mund ta falim...
Tragjedia e vërtetë e jetës është kur një burrë ka frikë nga drita.....

• Buzëqeshja është e bukur ...por ka diçka dhe më të bukur se ajo....ai është loti i gëzimit ...!

• Të dështuar janë ata që u dorëzuan atëherë kur duhet të ishin përballur me sfidat e jetës...

• Të shtiresh e gëzuar kur je e mërzitur, është njësoj si të ecësh në shi dhe të thuash nuk jam lagur...
- Në jetën tonë do të ketë gjithmonë persona që do të abuzojnë me sinqeritetin tonë të pastër...
- Nuk na mbetet gjë tjetër veçse ti anashkalojmë me inteligjencë duke i lënë nën bindjen e injorancës së tyre....

• Njerëzit falsifikojnë paratë, paratë falsifikojnë njerëzit.

• Tri gjëra provohen në tri raste:
- qëndresa përpara rrezikut,
- mençuria gjatë zemërimit dhe
- miqësia në nevojë..!

• Gjithçka ndodh me arsye, ndërsa arsyet vetëm Allahu i din... mbështetu tek Ai sepse vetëm aty gjen shpëtim, qetësim dhe shpërblim.

• Nëse qaj unë, nuk dua të qash ti, por nëse unë qesh dua të dëgjoj edhe të qeshurën tënde, sepse kështu zemra ime është edhe më e lumtur.

• Nëse nuk të do dikush ashtu siç dëshiron, kjo nuk do të thotë se nuk të do fare!

• Askush nuk është aq i verbër se sa ai i cili nuk dëshiron të shohë.

• Mos u mundo të shërosh zemrën e dikujt pa shëruar tënden...!

• Mëso ti duash njerëzit pa i gjykuar ata ... gjykimi të largon edhe nga më të dashurit...!

• Shqetësimi është si një karrige lëkundëse ...
Të mban gjithmonë në lëvizje, por nuk të çon asgjëkundi...

• Lulja fshihet në bar, por era shpërndan parfumin e saj, shpërndaje të mirën të infektosh të tjerët me të mirë...

Darius
Darius
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 11502
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 25/08/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Nëse qaj unë!  Empty Re: Nëse qaj unë!

Mesazh nga Anakonda Thu 8 Mar 2012 - 19:09

Nese qaj une,mos u gezo sepse edhe ti nje dite mund te qash si une.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye