~ Vetem Humor ~
4 posters
Faqja 1 e 1
~ Vetem Humor ~
Nje i pire hipi ne autobuzin e linjes Tirana e Re per te shkuar ne shtepi. Ne krahe te tij qendronte nje femer e shemtuar. I piri e pa dhe duke perfituar nga lirshmeria e alkolit i thote: - Boo sa e shemtur qe qenke mi goc! Ajo ja kthen: - Boo sa i pire qe qeke dhe ti..! - Mire mire, - i thote pijaneci - po mua pija neser me del kurse ti si do ia besh me ate surrat ?
Re: ~ Vetem Humor ~
Gruaja kthehet ne shtepi e merzitur pasi i ishin vjedhur parate nga xhepi i kemishes.
- Po nuk e ndjeve kur hajduti te vuri doren ne gjoks? E pyet burri.
- Sigurisht qe e ndjeva, por nuk dija se cfare qellime kishte...
- Po nuk e ndjeve kur hajduti te vuri doren ne gjoks? E pyet burri.
- Sigurisht qe e ndjeva, por nuk dija se cfare qellime kishte...
Doktori: - Kam nje lajm te keq dhe nje lajm shume te keq.
Pacienti: - Epo mire, me jep me pare lajmin e keq.
Doktori: - Laboratori na ka njoftuar se rezultatet e analizave thone se ke edhe 24 ore jete...
Pacienti: - 24ore?! Kjo eshte e tmerrshme!! Cfare mund te kete me keq se kaq? Cili eshte lajmi shume i keq? Doktori: - Rezultatet kane dale qe dje....:@
Pacienti: - Epo mire, me jep me pare lajmin e keq.
Doktori: - Laboratori na ka njoftuar se rezultatet e analizave thone se ke edhe 24 ore jete...
Pacienti: - 24ore?! Kjo eshte e tmerrshme!! Cfare mund te kete me keq se kaq? Cili eshte lajmi shume i keq? Doktori: - Rezultatet kane dale qe dje....:@
Zysha:Beni dil ne derrase shiko harten dhe gjej ameriken.
Beni:E gjeta zysh!
Zysha:Te lumte!Tani dil ti Goni dhe me thuaj cili e zbuloi ameriken?
Goni:Ameriken e zbuloi Beni zysh
Beni:E gjeta zysh!
Zysha:Te lumte!Tani dil ti Goni dhe me thuaj cili e zbuloi ameriken?
Goni:Ameriken e zbuloi Beni zysh
Duke dalur shetitje,Fatos Nanoja i jep urdher shoferit te dilte mbrapa dhe ta ngiste vete Fatosi makinen. Mirepo Fatosi futet kundratabele, dhe polici e nadalon.
Fatosi hap xhamin dhe i thote policit naiv qe te veje gjoben.
Ai nxjerr celularin dhe i thote shefit: shef kam kapur nje njeri shume te rendesishem, qe nuk e kam pare kurre dhe nuk ia di as emrin, vetem qe e di se eshte jashte zakonisht i rendesishem..
Shefi i thote se ku e di se ai eshte kaq i rendesishem kur nuk e ka pare kurre, dhe nuk ia di as emrin..
Polici i pergjigjet: shef eshte kaq i rendesishem saqe ka Fatos Nanon per shofer.
Fatosi hap xhamin dhe i thote policit naiv qe te veje gjoben.
Ai nxjerr celularin dhe i thote shefit: shef kam kapur nje njeri shume te rendesishem, qe nuk e kam pare kurre dhe nuk ia di as emrin, vetem qe e di se eshte jashte zakonisht i rendesishem..
Shefi i thote se ku e di se ai eshte kaq i rendesishem kur nuk e ka pare kurre, dhe nuk ia di as emrin..
Polici i pergjigjet: shef eshte kaq i rendesishem saqe ka Fatos Nanon per shofer.
Dy shoke po flisnin me njeri tjetrin
-te te bej nje test inteligjenze
-ok beje
-je ne rruge naten dhe shikon nje dicka qe po vjen me 2 drita ,cfar esht?
-makine,normale.
-po pra po cfar makine benz,fiat,ferrari cfar?
-po ku di gje un o burr ca lesh pytje.
-e shikon qe je budalla,prit te te bej nje tjeter,je prap naten dhe shikon duke ardh nje objekt me nje drite,cfar esht?
-po nrm motor esht!
-po pra po cfar marke yamaha ,piaggio suzuki.
-na cave trapin prit te ta bej un nje pytje tani,je ne rruge naten vone dhe shef nje grua me taka me minifund dhe gjoks perjashta ,cfar esht?
-hahahha po kjo esht e lehte ,prostitute!
-po pra po, po kush motra jote,mami jot apo gjyshja?
-te te bej nje test inteligjenze
-ok beje
-je ne rruge naten dhe shikon nje dicka qe po vjen me 2 drita ,cfar esht?
-makine,normale.
-po pra po cfar makine benz,fiat,ferrari cfar?
-po ku di gje un o burr ca lesh pytje.
-e shikon qe je budalla,prit te te bej nje tjeter,je prap naten dhe shikon duke ardh nje objekt me nje drite,cfar esht?
-po nrm motor esht!
-po pra po cfar marke yamaha ,piaggio suzuki.
-na cave trapin prit te ta bej un nje pytje tani,je ne rruge naten vone dhe shef nje grua me taka me minifund dhe gjoks perjashta ,cfar esht?
-hahahha po kjo esht e lehte ,prostitute!
-po pra po, po kush motra jote,mami jot apo gjyshja?
Zysha: Kush eshte Ismail Qemali?
Beni :se di.
Zysha: po Skenderbeu?
Beni: se di.
Zysha :po Isa Boletini?
Beni: se di . Zysha:shum shum keq.
Beni :po ti zyshe i njef Gencin,Benin,dhe Gimin?
Zysha :jo
Beni :e pra pse flet pa lidhje,ti ke shoqerine tende
une kam timen. !!!!!!
Beni :se di.
Zysha: po Skenderbeu?
Beni: se di.
Zysha :po Isa Boletini?
Beni: se di . Zysha:shum shum keq.
Beni :po ti zyshe i njef Gencin,Benin,dhe Gimin?
Zysha :jo
Beni :e pra pse flet pa lidhje,ti ke shoqerine tende
une kam timen. !!!!!!
Tjesh duke fol me te dashuren dhe ta pyesesh..
ku je zemer....
ajo te pergjigjet..
ja kam dal shoping ktej nga TEG~u ....
Dhe nderko te degjohen zerat e gabit ne tel....hajde rroba 50 lek ojjj gra....:p
ku je zemer....
ajo te pergjigjet..
ja kam dal shoping ktej nga TEG~u ....
Dhe nderko te degjohen zerat e gabit ne tel....hajde rroba 50 lek ojjj gra....:p
Femra ka 4 veti :
-laget pa u lare
-gjakoset pa u vrare
- ben qumesht pa ngren bare
- te can trapin pa e ngare ...
-laget pa u lare
-gjakoset pa u vrare
- ben qumesht pa ngren bare
- te can trapin pa e ngare ...
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
NJE DELEGACION SHQIPTARE ME NE KRYE BERISHEN SHKOJNE NE TURQI,PARA SE TE FUTEN NE KUVENDIN TURK,BERISHA I THOTE SHOQERUESIT PYETI KU ESHTE TUALETI,,SHOQERUESI MERR INFORMACION DHE I THOTE BERISHES EC DREJT KTHEHU MAJTAS PRAP DREJT KTHEHU MAJTAS PRAP DREJT KTHEHU MAJTAS NE TE MAJTE ESHTE TUALETI,,,,,BERISHA PERGJIGJET UNE E BEJ NE PANTALLONA DHE MAJTAS NUK KTHEJ
GANI TRUNI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : GR
Postime : 30
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/01/2013
Mosha : 54
Hobi : POLITIKA ,FUTBOLLI
NJERI I MBUSHET MENDJA TE SHKOJ TEK HOXHA TA PYES KUR KA ME VDEK,,E PYET HOXHEN DHE HOXHA I THOTE KU PUNON ,ME GOMARE I THA,DEGJO I THA HOXHA,,,KUR TE P,,,,,3 HERE GOMARI KE ME VDEKE,IKU DHE MORI GOMARIN NISI TE PUNOJ KUR P GOMARI KY I NUMERONTE KUR BENTE 2 PASTAJ I FUSTE GISHTIN ,NE NJE MOMENT HARRON KUR GOMARI JA FUT P 3HERE AI RREZOHET PERTOKE DHE NUK LEVIZTE,KALUAN 2 VETA E PANE DHE E MOREN ME 2 DRUJ VAZHDUAN RRUGEN KUR SHKUAN NE KRYQEZIM MOREN NJE RRUGE TJETER KY NGRITI KOKEN DHE JU THA,,,KUR KAM QENE GJALLE IKJA NGA TJETRA RRUGE TANI QE KAM VDEKUR ME QONI NGA TE DONI
Gjinia :
SHKOJNE NJE CIFT TEK DOKTORI ,,I THONE DOKTOR KEMI PROBLEME NE MARDHENJE SEKSUALE ,,,DOKTORI PERGJIGJET ME DUHET TJU SHOH KETU SI KRYNI MARDHENJE PASTAJ TJU PERGJIGJEM,MIRE THONE KY CIFTI ,,VAZHDOJNE KRYEJN MARDHENJE ,DOKTORI NUK KUPTON ASGJE,, KY CIFTI I THOTE DOKTORIT DO VIJME PRAP NESER,,MIRE THOTE DOKTORI,, PAGUAJN 5O EU DHE IKIN,,SHKOJNE PRAP NESER E NJEJTA GJE,PAGUAJN 50 EU DHE IKIN SHKOJNE DITEN E TRETE ,JU THOTE DOKTORI UNE NUK KUPTOJ ASGJE ,,I PERGJIGJET KY BURRI E DI SI ESHTE PUNA DOKTOR ; NE JEMI NE RREGULL POR KJO GRUAJA ESHTE E MARTUAR DHE PO TE SHKOJME NE HOTEL PAGUAJME 100 EU NE DITE KURSE KETU NGA 50 EU NE DITE KY ESHTE PROBLEMI
Gjinia :
ISHIN TRE VETA, NJERI KRUHEJ NGA KOKA TJETRI KRUHEJ NGA TRUPI TJETRIT I SHKONIN HUNDET,,FTOHEN NE NJE DASEM,,,,MIRPO PROBLEMI ISHTE TE MOS I SHIKONIN TE TJERET DUKE KRUAR KOKEN ,TRUPIN DHE DUKE FSHIRE HUNDET, GJATE BISEDES NJERIT FILLOI TI KRUHEJ KOKA DHE PER TE MOS U KUPTUAR THA: NESER DO TE BLEJ NJE KAPUQ TE BUKUR DHE FILLOI TE KRUAJ KOKEN,FILLOI TJETRI UNE DO BLEJ NJE KEMISHE TE NGUSHTE PER TRUPI DHE KY E KRUAJTI TRUPIN PA RENE NE SY,,,KETIJ TJETRIT I FILLUAN HUNDET DHE JU THA KETYRE TE DYVE,,,,,ME GISHTIN TREGUES POSHTE HUNDES I JEP DORES MAJTAS E DJATHTAS DUKE THENE AS TI NUK BLEN KAPUQ AS TI NUK BLEN KEMISHE I FSHIU DHE KY HUNDET.
Gjinia :
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011