Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shpreheni mllefin, dhe jetoni më gjatë   People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shpreheni mllefin, dhe jetoni më gjatë   People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shpreheni mllefin, dhe jetoni më gjatë

Shko poshtë

Shpreheni mllefin, dhe jetoni më gjatë   Empty Shpreheni mllefin, dhe jetoni më gjatë

Mesazh nga Alberti Wed 9 Jan 2013 - 10:47

Shpreheni mllefin, dhe jetoni më gjatë

Fshehja apo mbajtja në vete e emocioneve negative mundet të ketë pasoja të rrezikshme për shëndetin, pohojnë ekspertët nga universiteti gjerman, në të cilin kishin marrë pjesë rreth 6.000 pacientë.
Shkencëtarët gjermanë, studimi i të cilëve ishte publikuar në revistën "Health Psychologies", kanë vërtetuar se personat që hedhin jashtë, apo e shprehin mllefin e tyre, kanë më pak probleme shëndetësore, si kanceri, sëmundjet e zemrës dhe dëmtimet e veshkave.
Temperamentët italianë dhe spanjollë jetojnë pothuajse dy vjet më gjatë, në krahasim me britanikët e ftohtë. Nga ana tjetër mbajtja, apo fshehja e zemërimit mundet të ketë pasoja negative, si në shëndetin mendor, po ashtu edhe në atë fizik.
Studimi po ashtu shpjegon se njerëzit që në veten e tyre e fshehin stresin kanë puls më të shpejtë të rrahjeve të zemrës, që me kalimin e kohës ndikon në rritjen e shtypjes së gjakut, si dhe shton gjasat për zhvillimin e sëmundjeve kordiovaskulare.
/Telegrafi/

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics