Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Varësia nga interneti" femrat janë më të varura se meshkujt People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Varësia nga interneti" femrat janë më të varura se meshkujt People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Varësia nga interneti" femrat janë më të varura se meshkujt

2 posters

Shko poshtë

Varësia nga interneti" femrat janë më të varura se meshkujt Empty Varësia nga interneti" femrat janë më të varura se meshkujt

Mesazh nga WebMaster Wed 16 Jan 2013 - 7:23

Varësia nga Interneti nuk është një pjellë e imagjinatës tonë. Hulumtuesit dhe terapistët janë gjithnjë e duke u përqëndruar në këtë. "Kjo është deklaratë e rëndësishme për të gjithë ata që janë online dhe që nuk mund të bëjnë pa të.

Fjalët janë shprehur nga Dr Christian Montag, së bashku me kolegët e universitetit të Abteilung für Biologische Psychologie und différentielle në Bon, botuar kohët e fundit në Gazetën e Mjekësisë Addiction, sipas të cilit gratë janë më shumë të lidhur me këtë fenomen se burrat, thjesht për shkak të një faktori gjenetik deri në atë masë që hulumtimi, e cila përfshinte 843 njerëz, ka treguar edhe një trashëgimi të caktuar të qëndrimeve të caktuara.

Me pak fjalë: Gratë, për shkak të ADN-së së tyre do të jenë të gatshme për tu lidhur disa herë në ditë, çdo ditë, dhe pa qenë në gjendje të rrinë pa të, ashtu si një duhanxhi që nuk mund të qëndrojnë larg nga cigaret. Duke u kthyer tek fjalët e eksperteve: "brenda grupit të individëve me sjelljet problematike me internetin ky variant [gjenetike] ndodh më shpesh, sidomos në gratë.Sekso-specifika gjenetike e zbuluar mund të rezultojë nga një nëngrup i veçantë të varësisë në internet, të tilla si përdorimi i rrjeteve sociale ose diçka të tillë. "

Natyrisht, në fund, si çdo varësisë, edhe webi bëhet mendore, por ajo që ju jeni tani duke theksuar është se origjina e saj nuk është e gjitha në kokat tona. Kërkuesit, megjithatë, kanë treguar se puna e tyre nuk ka mbaruar ende. Ne do të shohim në të ardhmen.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Varësia nga interneti" femrat janë më të varura se meshkujt Empty Re: Varësia nga interneti" femrat janë më të varura se meshkujt

Mesazh nga il conte Wed 16 Jan 2013 - 8:17

Sipas mendimit tim...eshte e njejte si per meshkujt dhe per femrat...
il conte
il conte
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5371
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha Mosha : 42
Hobi Hobi : cinema & calcio.formula uno

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics