Cfare do i duhej me shume Shqiperise?
+5
Arian 123
Burrelsja
WebMaster
Orieta
Nella
9 posters
Faqja 1 e 1
Cfare do i duhej me shume Shqiperise?
Dihet qe infrastruktura eshte mangesia numer nje qe pengon ne zhvillimin e turizmit ne Shqiperi.
Sistemi hekurudhore eshte thuajse inekzistent. Jemi vendi i vetem ne Ballkanin (bashke me Kosoven) qe nuk eshte ne InterRail. Nuk lidhemi fare me vendet fqinje.
Rruget edhe pse jane permiresuar ndjeshem, jane akoma shume larg standarteve perendimore.
Kemi nje aeroport te vetem. Per te shkuar nga Rinasi ne jug apo ne veri te Shiperise kerkon shume kohe etj etj etj.
Cfare mendoni se eshte me e nevojshme per Shqiperine?
Sistemi hekurudhore eshte thuajse inekzistent. Jemi vendi i vetem ne Ballkanin (bashke me Kosoven) qe nuk eshte ne InterRail. Nuk lidhemi fare me vendet fqinje.
Rruget edhe pse jane permiresuar ndjeshem, jane akoma shume larg standarteve perendimore.
Kemi nje aeroport te vetem. Per te shkuar nga Rinasi ne jug apo ne veri te Shiperise kerkon shume kohe etj etj etj.
Cfare mendoni se eshte me e nevojshme per Shqiperine?
Nella- WebMaster
- Postime : 195
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/01/2013
Mosha : 34
Re: Cfare do i duhej me shume Shqiperise?
Mendoj se duhet vene dore urgjentisht ne sistemin hekurudhor ne Shqiperi.
Mos valle mundesia per te vjedhur eshte e limituar ne krahasim me rruget qe asnje qeveri deri me tani si ka dhene interes sistemin hekurudhor?
Mos valle mundesia per te vjedhur eshte e limituar ne krahasim me rruget qe asnje qeveri deri me tani si ka dhene interes sistemin hekurudhor?
Orieta- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne shkodren time te dashur.
Postime : 17
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/01/2013
Hobi : leximi
vende pune,drejtesi si edhe ulja kriminaliteteve por kemi nevoj x drejtues tzot per me arrit kto gjona jo kriminel e hajduta
Burrelsja- I/e Përjashtuar
- Vendbanimi : Burrel
Postime : 603
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/04/2013
Mosha : 29
Hobi : Smogxhije
Nje shtrese e mesme demokrate.
Arian 123- Legjendë
- Vendbanimi : Hamburg
Postime : 2998
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/09/2012
Mosha : 50
Hobi : Tenis,Bowling,Sport.
Nje Enver Hoxha tjeter
ilenia- I/e Regjistruar
- Postime : 47
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/05/2013
Mosha : 33
Diktatoret nuk i rregullojne shtetin por e prishin edhe me teper.Shqiperise i mungon demokracia e stilit te perendimit.
Arian 123- Legjendë
Gjinia :
Po ashtu si eshte be sot as ata qe jan sot spo e rregullojne Arian
ilenia- I/e Regjistruar
Gjinia :
Mos harroni se vitet e ish duktatures komuniste nuk zevendesohen motra.Ju prap keni shkuar shume perpara.Gjermanise i eshte dashur edhe me shume kohe.Para 20 vjetesh nuk keni pas as nje lidhje me jashten,sot shkruani ne internet me nje gjermane.
Arian 123- Legjendë
Gjinia :
E vertet po nuk te duhet gja interneti kur ske copen e bukes kur femit te kesh frik ti lesh te ikin rehat ne shkoll eshte veshtir nuk jetohet me frik gjithmon qe te vjen tjetri te bie pas shpines
ilenia- I/e Regjistruar
Gjinia :
Keni shume te drejte se ligjet jane vec duhen zbatuar.Sic duket shqipetaret e kane te veshtire te zbatojne ligjet.Ne Gjermani ligjedhenesi eshte i mbifuqishem dhe jo partijak.(politikanet shqipetare sa duket jane diten politikane e naten bisnismena)
Arian 123- Legjendë
Gjinia :
Ne te gjith europen ligjet zbatohen si duket ne jemi shum te prapambetur si njerez
ilenia- I/e Regjistruar
Gjinia :
Edhe ju do ta kuptoni nje dite se demokracia eshte forma me e mire e nje zhvillimi shoqerore,qe i ka mbi jetuar te gjitha format tjera.
Arian 123- Legjendë
Gjinia :
Burrelsja shkruajti:vende pune,drejtesi si edhe ulja kriminaliteteve por kemi nevoj x drejtues tzot per me arrit kto gjona jo kriminel e hajduta
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Hobi : Once Upon A Time
Besoj pune per te rinjte sepse po ikin dita dites ne rrugen e djallit
Ëndërr për të gjithë ata që kanë qenë njëherë në Shqipëri.
Ëndërr e paharruar,ka Palmet,ka brigjet,ka kodrat,ka detin, lumenjt edhe maje kodres më të madhe.
Shkon në Durrës apo në ndonjë vend bregdetar,ke klimën Tropikale--shkon në një vend malor,ke klimën e butë apo edhe të ftohtë.
Thjesht ,Shqipëria është një vend, ku njeriu i ka të gjitha bukurit natyrore të kësaj bote.
Këto që i përmenda, do të ishin edhe më të ëmbla poqese, Siguria
në Shqipëri do të ishte në nivelin e duhur.Kjo çështje primare për njerëzit mungon.
Sa e sa Shqiptarë nga Kosova kanë pasë maltretime jo vetëm nga disa Banda të organizuara, por edhe nga vetë disa Polic të cilët maltretonin.
Me qëllim nuk dua ta tregoj një ngjarje (kemi qenë ma se 25 vetura në Kolonë) e cila na ka ndodhur një ditë e pastaj edhe u bë natë rrugës për në Kosovë.
Njëri ndër ta ,kam qenë edhe unë por prapë se prapë sjam ndalur së shkuari në Shqipëri sepse e dua .
Ëndërr e paharruar,ka Palmet,ka brigjet,ka kodrat,ka detin, lumenjt edhe maje kodres më të madhe.
Shkon në Durrës apo në ndonjë vend bregdetar,ke klimën Tropikale--shkon në një vend malor,ke klimën e butë apo edhe të ftohtë.
Thjesht ,Shqipëria është një vend, ku njeriu i ka të gjitha bukurit natyrore të kësaj bote.
Këto që i përmenda, do të ishin edhe më të ëmbla poqese, Siguria
në Shqipëri do të ishte në nivelin e duhur.Kjo çështje primare për njerëzit mungon.
Sa e sa Shqiptarë nga Kosova kanë pasë maltretime jo vetëm nga disa Banda të organizuara, por edhe nga vetë disa Polic të cilët maltretonin.
Me qëllim nuk dua ta tregoj një ngjarje (kemi qenë ma se 25 vetura në Kolonë) e cila na ka ndodhur një ditë e pastaj edhe u bë natë rrugës për në Kosovë.
Njëri ndër ta ,kam qenë edhe unë por prapë se prapë sjam ndalur së shkuari në Shqipëri sepse e dua .
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
do i duhej nje diktat i perkoheshem nga politikan serioz te etur per drejtesi dhe te vullnetshem , ku ta kanalizonin shqiperine ne drejtim te zbatimit te ligjit ne te gjitha fushat pasi Shqiperia ka ligje por nuk i zbaton kush . e sic thot populli: peshku qelbet nga koka.
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Similar topics
» Salihi: Duhej të shënonim më shumë
» Çfarë peshon më shumë tek ne shqiptarët, kombi apo feja ?
» Cfare mendoni per njerzit qe qeshin shume? ju besdisin?
» Cfare ju terheq me shume tek dikush..???
» Sipas jush, cfare e ben nje njeri shume te suksesshem?
» Çfarë peshon më shumë tek ne shqiptarët, kombi apo feja ?
» Cfare mendoni per njerzit qe qeshin shume? ju besdisin?
» Cfare ju terheq me shume tek dikush..???
» Sipas jush, cfare e ben nje njeri shume te suksesshem?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi