Premtimi/ Besa e shqiptarit?
5 posters
Faqja 1 e 1
Premtimi/ Besa e shqiptarit?
Ne shume fjale te urta apo qofte libra shkollor kjo shprehje ka qene me e permendura...." Besa e Shqiptarit si purteka e arit"
C'eshte premtimi per ju? A e mbani valle?
Premtimi a eshte besa e nje shqiptari? Apo....?
Sa te predispozuar jemi ne ta mbajme nje premtim te dhene? Pse e shkelim ne disa raste?
Dua nje diskutim te gjere rreth kesaj ceshtje se pa e vene re influencon shume momente esenciale te jetes sone me kedo qofte familje, shoqeri, i/e dashur dhe keshtu me rradhe.....
C'eshte premtimi per ju? A e mbani valle?
Premtimi a eshte besa e nje shqiptari? Apo....?
Sa te predispozuar jemi ne ta mbajme nje premtim te dhene? Pse e shkelim ne disa raste?
Dua nje diskutim te gjere rreth kesaj ceshtje se pa e vene re influencon shume momente esenciale te jetes sone me kedo qofte familje, shoqeri, i/e dashur dhe keshtu me rradhe.....
Nella- WebMaster
- Postime : 195
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/01/2013
Mosha : 34
Re: Premtimi/ Besa e shqiptarit?
Te pakt jane ata qe e mjane besen, dikur ishte por tani nuk eshte...
Ata qe me njohin e dine se e mbaje besen,sepse kurre nuk i kam zhgenjyer asnjehere ne jete, ndoshta veten time e kam lene anash kur i kam premtuar dikujt dicka e kam bere...
Ata qe me njohin e dine se e mbaje besen,sepse kurre nuk i kam zhgenjyer asnjehere ne jete, ndoshta veten time e kam lene anash kur i kam premtuar dikujt dicka e kam bere...
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
Jam tip qe nuk mbaj var...nese premroj e mbaj fjalen.
Ja psh...i kam thene Kleas qe kur te vij ne Durres do e pime nje kafe bashke hahahaa dhe do ta mbaj fjalen...vetem ne gusht mos te vij se sjam hahahahaha
Ja psh...i kam thene Kleas qe kur te vij ne Durres do e pime nje kafe bashke hahahaa dhe do ta mbaj fjalen...vetem ne gusht mos te vij se sjam hahahahaha
Ne Shqipetaret mendojme se jemi te mire.Nuk eshte e vertete.Beses se shqipetareve nuk ju ze bese.
Arian 123- Legjendë
- Vendbanimi : Hamburg
Postime : 2998
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/09/2012
Mosha : 50
Hobi : Tenis,Bowling,Sport.
varet se me clloj njeriu a karakteri njihesh udhes se jetes jo tgjith jan tbeses jo tgjith jan ashtu siq hiqewn po besa shqiptarit si purteka arit thot nje shprehje e bukur
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Feja Shqiptarit.
» Feja e re e shqiptarit
» A i gëzojnë vërtetë virtytet e një "burri" meshkujt shqiptar ?!
» Feja e Shqiptarit është Shqiptaria?
» Sjellja me femren - mangesia kryesore e shqiptarit
» Feja e re e shqiptarit
» A i gëzojnë vërtetë virtytet e një "burri" meshkujt shqiptar ?!
» Feja e Shqiptarit është Shqiptaria?
» Sjellja me femren - mangesia kryesore e shqiptarit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi