Dhunimi Martesor...!
2 posters
Faqja 1 e 1
Dhunimi Martesor...!
Nuk e di a e them termin si duhet, por e kam fjalën për dhunimin seksul që ndodh brenda në martesë.
Ndoshta dikush nuk do ta quante këtë dhunim, por ja që në Amerikë ka më burra që vuajn denime përshkak të dhunimit të grave të tyre. Thjeshte, ligji thotë "a ke unazë apo jo, gjithëçka bëhet me dëshirë, jo me dhunë".
Cfar mendoni ju per kete dukuri?
Duhet të denohet? Si të denohet? A mendoni se në shoqërin tonë është e përhapur kjo dukuri por që askush nuk flet për të? Shkaqet?
Tek shqipetaret akoma vlen parimi :
"Cigarja ne tavolin dhe gruja ne krevet - nuk pyetet"
Cfar mendoni Ju
Pres Pergjigje te Sinqerta nga ju
Ndoshta dikush nuk do ta quante këtë dhunim, por ja që në Amerikë ka më burra që vuajn denime përshkak të dhunimit të grave të tyre. Thjeshte, ligji thotë "a ke unazë apo jo, gjithëçka bëhet me dëshirë, jo me dhunë".
Cfar mendoni ju per kete dukuri?
Duhet të denohet? Si të denohet? A mendoni se në shoqërin tonë është e përhapur kjo dukuri por që askush nuk flet për të? Shkaqet?
Tek shqipetaret akoma vlen parimi :
"Cigarja ne tavolin dhe gruja ne krevet - nuk pyetet"
Cfar mendoni Ju
Pres Pergjigje te Sinqerta nga ju
Re: Dhunimi Martesor...!
Nje Nen Me Tha Dikur.....
Kur Lind Ti Nje Femer Te Mban Ne Krah
Kur Ti Qan Nje Femer Pran Vetes Te Shtrengon
Kur Ti Dashuron Nje Femer Tmban Ne Zemer...
Sa Per Temen Nuk Esht Burr Ai Qe Dhunon Gruan Nese Don Tbej Tfortin Tshkoj Nring Jo Me Nje Femer...
Kur Lind Ti Nje Femer Te Mban Ne Krah
Kur Ti Qan Nje Femer Pran Vetes Te Shtrengon
Kur Ti Dashuron Nje Femer Tmban Ne Zemer...
Sa Per Temen Nuk Esht Burr Ai Qe Dhunon Gruan Nese Don Tbej Tfortin Tshkoj Nring Jo Me Nje Femer...
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Dhunimi Martesor...!
» Dashuri jashtë kuadrit martesor
» Dhuna ndaj femres ne Shqiperi, nena,gruaja,motra,shoqja,dhunimi i tyre fizik dhe jo vetem...
» Dashuri jashtë kuadrit martesor
» Dhuna ndaj femres ne Shqiperi, nena,gruaja,motra,shoqja,dhunimi i tyre fizik dhe jo vetem...
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi