Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Elefanti që bën masazh People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Elefanti që bën masazh People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elefanti që bën masazh

Shko poshtë

Elefanti që bën masazh Empty Elefanti që bën masazh

Mesazh nga Alberti Mon 4 Mar 2013 - 6:42

Elefanti që bën masazh E16nwp

Atraksioni kryesor në parkun turistik në Chiang Mai, në Tajlandë, është një elefant, dhe jo çfarëdo elefanti. Kjo shtazë që peshon 3 tonë di të bëjë masazh të përkryer për vizitorët e këtij parku, të cilët marrin guxim të futen nën këmbët e tij.
Elefanti është ushtruar që butësisht t’i bëjë masazh trajnerit të tij. Edhe pse peshon 3 tonë, elefanti butësisht lëshon këmbën mbi shpinën e trajnerit dhe fillon masazhin në pjesën “e sëmurë”.
Ndonëse ka të tillë që marrin guxim të futen nën këmbët e tij për një masazh, më të shumtë janë ata që frikësohen që ky t’iu bëjë masazh, marrë parasysh peshën e tij, dhe vetëm një lëshim total i këmbës mbi njeriun mund të jetë fatal, njoftojnë mediet britanike.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: