Messi, një përbindësh që shënon gjithmonë
Faqja 1 e 1
Zëvendëspresidenti i Milanit, Adriano Galliani, e ka paralajmëruar ekipin e tij për Lionel Messin duke thënë se ai është i gatshëm t’i ndëshkojë në çdo moment.
Të martën mbrëma Rossonerët janë mysafirë në Camp Nou, ku do ta fillojnë ndeshjen me epërsi prej dy golash nga takimi i parë, mirëpo shefi ekzekutiv i klubit thotë se gjithçka është e hapur.
“Po luajmë ndaj ekipit më të fortë në botë që ka një përbindësh si Messi, i cili shënon gjithmonë. Të shpresojmë se do të jetë më i qetë të martën”.
“Nuk mund ta fillojmë ndeshjen duke menduar se gjërat do të shkojnë mirë, sepse kemi avantazh prej dy golash”, ka deklaruar Galliani.
Zëvendëspresidenti i Milanit, Adriano Galliani, e ka paralajmëruar ekipin e tij për Lionel Messin duke thënë se ai është i gatshëm t’i ndëshkojë në çdo moment.
Të martën mbrëma Rossonerët janë mysafirë në Camp Nou, ku do ta fillojnë ndeshjen me epërsi prej dy golash nga takimi i parë, mirëpo shefi ekzekutiv i klubit thotë se gjithçka është e hapur.
“Po luajmë ndaj ekipit më të fortë në botë që ka një përbindësh si Messi, i cili shënon gjithmonë. Të shpresojmë se do të jetë më i qetë të martën”.
“Nuk mund ta fillojmë ndeshjen duke menduar se gjërat do të shkojnë mirë, sepse kemi avantazh prej dy golash”, ka deklaruar Galliani.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Similar topics
» Xherdan Shaqiri shënon një gol fantastik (Video)
» Walcott shënon hat-trick në fitoren e thellë të Arsenalit
» Xhemajli shënon në humbjen e Parmës
» Messi të largohet nga kombëtarja?
» Behrami shënon në fitoren e West Hamit
» Walcott shënon hat-trick në fitoren e thellë të Arsenalit
» Xhemajli shënon në humbjen e Parmës
» Messi të largohet nga kombëtarja?
» Behrami shënon në fitoren e West Hamit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi