Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Serie A: Totti në kërkim të rekordeve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Serie A: Totti në kërkim të rekordeve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Serie A: Totti në kërkim të rekordeve

Shko poshtë

Serie A: Totti në kërkim të rekordeve Empty Serie A: Totti në kërkim të rekordeve

Mesazh nga Alberti Mon 11 Mar 2013 - 8:11

Serie A: Totti në kërkim të rekordeve

Francesco Totti shënoi golin e tij të 225-të në Serie A për Romën, duke barazuar rekordin e Gunnar Nordahl dhe rreshtohet në mesin e më të mirëve të javës.
Kapiteni i Romës shoqërohet në sulmin e ekipit më të mirë të javës edhe nga Giampaolo Pazzini, i cili shënoi dy herë për të siguruar fitoren e Milanit ndaj rivalit për top treshe, Lazios. Rodrigo Palacio nuk mungon në ekipin e më të mirëve, pas erdhi nga rezervat në pjesën e dytë për të ndihmuar Interin të përmbysë Catanian.

Në mesfushë nuk duhet harruar Andrea Pirlon, ndërsa në mbrojtje Giorgio Chiellinin, pas paraqitjes së tyre të shkëlqyeshme për Juventusin në derbin e javës ndaj Napolit. Ky i fundit arriti të ndalojë në mënyrë të përkryer sulmuesin e Napolit, Edinson Cavani, dhe madje arriti të shënojë gol në rikthimin e tij nga lëndimi.

Në vazhdim më të mirët e javës në Serie A:

Portier: Maarten Stekelenburg (Roma)

Mbrojtje: Santiago Garcia (Palermo); Alessio Romagnoli (Roma); Giorgio Chiellini (Juventus)

Mesfushorë: Giacomo Bonaventura (Atalanta), Andrea Pirlo (Juventus); Esteban Cambiasso (Inter); Borja Valero (Fiorentina)

Sulmues: Francesco Totti (Roma); Giampaolo Pazzini (Milan), Rodrigo Palacio (Inter)

Formacioni: 3-4-3

Stekelenburg

Garcia – Romagnoli – Chiellini

Bonaventura – Pirlo – Cambiasso – Valero

Totti – Pazzini – Palacio

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36