Sneijder: Goli im, alarm për Realin
Faqja 1 e 1
Mesfushori i Galatasarayt, Wesley Sneijder, ka thënë se goli që shënoi në fitoren prej 3-1 kundër Kayserisporit, ishte një mesazh alarmues për Real Madridin.
Për të përcjellë ndeshjen ishte i pranishëm edhe ish-trajneri i holandezit, Jose Mourinho, me të cilin fitoi tripletën magjike me Interin në vitin 2010.
“Me golin që shënova, i dërgova një mesazh se ata duhet të jenë të kujdesshëm”.
“Nuk e kisha parë Mourinhon për një kohë të gjatë. Ishte shumë mirë ta takoja sërish ish-trajnerin tim për herë të parë, pasi e mposhtëm Bayernin në finalen e Ligës së Kampionëve”, u ka thënë 28-vjeçari gazetarëve.
Mesfushori i Galatasarayt, Wesley Sneijder, ka thënë se goli që shënoi në fitoren prej 3-1 kundër Kayserisporit, ishte një mesazh alarmues për Real Madridin.
Për të përcjellë ndeshjen ishte i pranishëm edhe ish-trajneri i holandezit, Jose Mourinho, me të cilin fitoi tripletën magjike me Interin në vitin 2010.
“Me golin që shënova, i dërgova një mesazh se ata duhet të jenë të kujdesshëm”.
“Nuk e kisha parë Mourinhon për një kohë të gjatë. Ishte shumë mirë ta takoja sërish ish-trajnerin tim për herë të parë, pasi e mposhtëm Bayernin në finalen e Ligës së Kampionëve”, u ka thënë 28-vjeçari gazetarëve.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Similar topics
» Thiago Silva: Refuzova Interin dhe Realin
» Mourinho kritikon lidhjen me Realin
» Ibra: Po vdes për të mposhtur Realin
» “Lamtumirë biri im, ky është për ty”, goli që bëri të qaj Anglinë
» Sneijder: Jam pak anemik