Arian Çani feston 45-vjetorin, puthje të çmendura me gruan
2 posters
Faqja 1 e 1
Arian Çani feston 45-vjetorin, puthje të çmendura me gruan
“Një festë kompletndryshe nga ato që jemi mësuar të shohim deri tani. I tillë ka qenë 45-vjetori i moderatorit të njohur Arian Çani, i cili mblodhi të shtunën që lamë pas, në club “Mumja”, miqtë e tij më të mirë. Jo vetëm për të festuar këtë përvjetor të tijin, por edhe për të shijuar ‘live’ performancën e Dj topless Katusha.Të ftuar në këtë festë ishin personalitete të shumta të jetës publike, si: Sokol Olldashi, Ben Blushi, Blendi Fevziu, Aleksandër Frangaj, Andi Bushati, Armand Shkullaku, Zamir Mane, Vera Grabocka, Ermal Mamaqi dhe Ami, Dr.Flori, Olta Gixhari, Suela Konjari me aktorët e Teatrit të Metropolit, Genc Fuga dhe Eni Jani, Floriana Garo etj…
Për të ftuarit ishte rezervuar priveja e club-it, por disa prej tyre u bënë njësh me njerëzit e tjerë, për ta shijuar edhe më shumë mbrëmjen.Fotot që sjellim sot e shfaqin Arian Çanin ashtu siç ai është. I çlirët nga komplekset dhe paragjykimet, duke u puthur me bashkëshorten Enin e duke u përqafuar bashkë me të me Dj Katusha. Nuk kanë munguar në këtë mbrëmje as performancat joshëse nga balerinët e të ftuarit gjithashtu… “Bluetooth” i uron Çanit edhe 100 vite të tjera dhe në festa të tjera si këto u takofshim!
Për të ftuarit ishte rezervuar priveja e club-it, por disa prej tyre u bënë njësh me njerëzit e tjerë, për ta shijuar edhe më shumë mbrëmjen.Fotot që sjellim sot e shfaqin Arian Çanin ashtu siç ai është. I çlirët nga komplekset dhe paragjykimet, duke u puthur me bashkëshorten Enin e duke u përqafuar bashkë me të me Dj Katusha. Nuk kanë munguar në këtë mbrëmje as performancat joshëse nga balerinët e të ftuarit gjithashtu… “Bluetooth” i uron Çanit edhe 100 vite të tjera dhe në festa të tjera si këto u takofshim!
Re: Arian Çani feston 45-vjetorin, puthje të çmendura me gruan
edhe 100 vite po qkam degju un se ky esht homoseksual apo thuaj jan thashetheme?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Arian Çani i fut duart Çiljetes….
» Arian Çani: Nuk e kam tradhëtuar asnjëherë bashkëshorten
» Bleona Qereti: Arian Çani e merr rrogen kot
» Arian Çani: Drejtuesit e debateve janë, në shumicën e tyre, të paaftë
» Arian Çani kontrollon Berishën: Ledio na gënjeu piktori, s’ka antiplumb doktori
» Arian Çani: Nuk e kam tradhëtuar asnjëherë bashkëshorten
» Bleona Qereti: Arian Çani e merr rrogen kot
» Arian Çani: Drejtuesit e debateve janë, në shumicën e tyre, të paaftë
» Arian Çani kontrollon Berishën: Ledio na gënjeu piktori, s’ka antiplumb doktori
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi