Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Arian Çani feston 45-vjetorin, puthje të çmendura me gruan People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Arian Çani feston 45-vjetorin, puthje të çmendura me gruan People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Arian Çani feston 45-vjetorin, puthje të çmendura me gruan

2 posters

Shko poshtë

Arian Çani feston 45-vjetorin, puthje të çmendura me gruan Empty Arian Çani feston 45-vjetorin, puthje të çmendura me gruan

Mesazh nga WebMaster Tue 21 May 2013 - 23:40

“Një festë kompletndryshe nga ato që jemi mësuar të shohim deri tani. I tillë ka qenë 45-vjetori i moderatorit të njohur Arian Çani, i cili mblodhi të shtunën që lamë pas, në club “Mumja”, miqtë e tij më të mirë. Jo vetëm për të festuar këtë përvjetor të tijin, por edhe për të shijuar ‘live’ performancën e Dj topless Katusha.Të ftuar në këtë festë ishin personalitete të shumta të jetës publike, si: Sokol Olldashi, Ben Blushi, Blendi Fevziu, Aleksandër Frangaj, Andi Bushati, Armand Shkullaku, Zamir Mane, Vera Grabocka, Ermal Mamaqi dhe Ami, Dr.Flori, Olta Gixhari, Suela Konjari me aktorët e Teatrit të Metropolit, Genc Fuga dhe Eni Jani, Floriana Garo etj…

Për të ftuarit ishte rezervuar priveja e club-it, por disa prej tyre u bënë njësh me njerëzit e tjerë, për ta shijuar edhe më shumë mbrëmjen.Fotot që sjellim sot e shfaqin Arian Çanin ashtu siç ai është. I çlirët nga komplekset dhe paragjykimet, duke u puthur me bashkëshorten Enin e duke u përqafuar bashkë me të me Dj Katusha. Nuk kanë munguar në këtë mbrëmje as performancat joshëse nga balerinët e të ftuarit gjithashtu… “Bluetooth” i uron Çanit edhe 100 vite të tjera dhe në festa të tjera si këto u takofshim!
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Arian Çani feston 45-vjetorin, puthje të çmendura me gruan Empty Re: Arian Çani feston 45-vjetorin, puthje të çmendura me gruan

Mesazh nga Anakonda Wed 22 May 2013 - 5:22

edhe 100 vite po qkam degju un se ky esht homoseksual apo thuaj jan thashetheme?
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye