Femrat Duan Të Martohen Më Herët Se 10-Të Vitet E Kaluara
3 posters
Faqja 1 e 1
Femrat Duan Të Martohen Më Herët Se 10-Të Vitet E Kaluara
Një studim i realizuar në Britaninë e Madhe ka bërë të duitur se femrat e kohëve modern kanë dëshirë të martohen me herët së ato para dhjetë vjetëve.
Arsyeja kryesore sipas studimit është frika se mund të mbeten të vetmuara,ka bërë të mundur të rikthehen vlerat tradicionale të martesës.
Në këtë studim janë përfshirë 2 mijë femra përkatësisht nga mosha 20 deri në 30 vjeç,ndërsa rezultatet kanë treguar se ato mendojnë se mosha ideale për martesë është mosha 26-vjeçare,ndërkohë mosha më e përshtatëshme për të lindur fëmijë sipas tyre është mosha 27-28 vjeçare.
Të dhënat tregojnë se 78-82% e femrave mendojnë se martesa duhet të zgjasë deri në fund të jetës.
Arsyeja kryesore sipas studimit është frika se mund të mbeten të vetmuara,ka bërë të mundur të rikthehen vlerat tradicionale të martesës.
Në këtë studim janë përfshirë 2 mijë femra përkatësisht nga mosha 20 deri në 30 vjeç,ndërsa rezultatet kanë treguar se ato mendojnë se mosha ideale për martesë është mosha 26-vjeçare,ndërkohë mosha më e përshtatëshme për të lindur fëmijë sipas tyre është mosha 27-28 vjeçare.
Të dhënat tregojnë se 78-82% e femrave mendojnë se martesa duhet të zgjasë deri në fund të jetës.
Re: Femrat Duan Të Martohen Më Herët Se 10-Të Vitet E Kaluara
Po martesa femren e kompleton si femer te flasem realen dhe njekohesisht e siguron.
P.S Dhe kjo gje fare mir shifet te "Shqipetaret",ku mentaliteti Shqiptar nuk do te zhvillohet kurr deri sa te ecim me kohen e " qepes " kryshqi dhe femra te martohet qe 15 vjece :/
P.S Dhe kjo gje fare mir shifet te "Shqipetaret",ku mentaliteti Shqiptar nuk do te zhvillohet kurr deri sa te ecim me kohen e " qepes " kryshqi dhe femra te martohet qe 15 vjece :/
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Femrat Duan Të Martohen Më Herët Se 10-Të Vitet E Kaluara
UN SKAM ME U MARTU HIQ O E VESHTIR ME U MARTU E PSE DUKET FJAL E LEHT
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :