Alban Skënderaj Miriam Canit: “A do të martohesh me mua?, Cani: “POOOOOOOOO”!
4 posters
Faqja 1 e 1
Alban Skënderaj Miriam Canit: “A do të martohesh me mua?, Cani: “POOOOOOOOO”!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Më në fund një nga çiftet më shumë të diskutuara të show biz-it shqiptar na surprizon me një lajm të mrekullueshëm!
Miriam Cani dhe Alban Skënderaj së shpejti do të martohen, lajmin është bërë i ditur nga vete Miriam, pasi në rrjetin social facebook, ajo ka postuar një foto me një unazë diamanti në gisht ndërkohë që Miriam dhe Albani ndodhen për pushime në ishujt maldive mesë bukurisë të oqeanit Indian.
Albani i ka propozuar për martesë, e emocionuar Miriam i ka thënë Pooooo.
Shumë e emocionuar por edhe e lumtur. Ajo nuk ka nguruar të hedhë të rejat më të fundit në “Facebook”
“Surpriza më e Madhe në jetë më erdhi dje gjatë eksperiencës së pare të zhytjes mes bukurive të oqeanit Indian. Dua ta ndaj edhe me të gjithë ju miqtë e mi. Albani me instruktoret kishte organizuar gjithçka pa dijeninë time dhe midis një shikimi me PROPOZOI PËR MARTESË )
Ndërkohë që mundohesha të merrja frymë NATYRISHT i ktheva vetëm një POOOOOO )”, shkruan Miriam Cani në Facebook./alb-observer.com/
Më në fund një nga çiftet më shumë të diskutuara të show biz-it shqiptar na surprizon me një lajm të mrekullueshëm!
Miriam Cani dhe Alban Skënderaj së shpejti do të martohen, lajmin është bërë i ditur nga vete Miriam, pasi në rrjetin social facebook, ajo ka postuar një foto me një unazë diamanti në gisht ndërkohë që Miriam dhe Albani ndodhen për pushime në ishujt maldive mesë bukurisë të oqeanit Indian.
Albani i ka propozuar për martesë, e emocionuar Miriam i ka thënë Pooooo.
Shumë e emocionuar por edhe e lumtur. Ajo nuk ka nguruar të hedhë të rejat më të fundit në “Facebook”
“Surpriza më e Madhe në jetë më erdhi dje gjatë eksperiencës së pare të zhytjes mes bukurive të oqeanit Indian. Dua ta ndaj edhe me të gjithë ju miqtë e mi. Albani me instruktoret kishte organizuar gjithçka pa dijeninë time dhe midis një shikimi me PROPOZOI PËR MARTESË )
Ndërkohë që mundohesha të merrja frymë NATYRISHT i ktheva vetëm një POOOOOO )”, shkruan Miriam Cani në Facebook./alb-observer.com/
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Alban Skënderaj Miriam Canit: “A do të martohesh me mua?, Cani: “POOOOOOOOO”!
te trashegohen edhe pse si duroj kta kenget e baladat
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Re: Alban Skënderaj Miriam Canit: “A do të martohesh me mua?, Cani: “POOOOOOOOO”!
urime, edhe une pe du nje alban skenderaj
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Pse mi vetem juve edhe un dua hahaha
martonet bota neve mbetem ne raft pffff jete koti
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Miriam Cani lanson videoklipin e ri
» Miriam Cani, “konkurente” me Albanin
» Alban Skenderaj pendohet për tatuazhin e bërë
» Alban Skenderaj, nesër koncert në Prishtinë
» Alban Skenderaj: ‘Dita nis mbarë kur nis me një puthje’
» Miriam Cani, “konkurente” me Albanin
» Alban Skenderaj pendohet për tatuazhin e bërë
» Alban Skenderaj, nesër koncert në Prishtinë
» Alban Skenderaj: ‘Dita nis mbarë kur nis me një puthje’